Maštalír sa ale má! Jedna z najkrajších českých herečiek je jeho novou filmovou manželkou

Tomáš Maštalír sa stal súčasťou filmovej novinky Známi neznámi, ktorej posledná klapka padla pred pár dňami.

29.08.2020 00:00
debata (1)

Pod režisérskou taktovkou 29-ročnej Zuzany Mariankovej sa pred kamerami stretol doslova herecký tím snov – pred kamery sa postavili Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Sväťo Malachovský, Klára Issová, Martin Hofmann, Anna Kadeřávková a Tomáš Měcháčkek. Medzi hercami vznikli partnerské dvojice – Maštalír „dostal“ za manželku vychytenú českú herečku, Kláru Issovú.

Klára Issová po skončení nakrúcania filmu Známi... Foto: Pravda, Profimedia
Klára Issová Klára Issová po skončení nakrúcania filmu Známi neznámi v Bratislave.

41-ročná tmavovláska so sýrskymi koreňmi patrí nielen k najobsadzova­nejším, ale aj najkrajším zjavom na filmovom plátne u našich českých susedov. Príjemné „manželské“ spojenie to bolo aj pre Issovú: „Ja som sa na kamerových skúškach stretla s mojím filmovým manželom Tomášom Maštalírom a hneď som si povedala, že by to bola taká herecká čerešnička na torte. Samozrejme, nielen kvôli nemu, ale aj vďaka textom, tie sú výborné,“ opísala Issová.

Krásna tmavovláska nie je neznáma ani slovenským divákom – v roku 2016 si zahrala v úspešnej komédii Všetko alebo nič spolu s Táňou Pauhofovou. Dve herečky sa tak opäť stretli pred filmovými kamerami na Slovensku. S Maštalírom si však Issová zahrala vo filme po prvý raz.

Novinka Známi neznámi je adaptáciou komédie Úplní cudzinci (2016) režiséra Paola Genoveseho. O čom je dej filmu? V byte sa počas večere stretnú kamaráti, ktorí sa veľmi dobre poznajú, avšak len do momentu, kým jeden z nich nepríde s nápadom, aby vyložili telefóny na stôl a prichádzajúce esemesky a hovory začali zdieľať s ostatnými. Každý zo zúčastnených sa tak dozvie, čo sa deje v súkromnom živote tých druhých. Slovenská verzia filmu by mala prísť do kín 26. novembra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Klára Issová #Tomáš Maštalír

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...