Čo prežívala vojvodkyňa Meghan pred rokom, teraz prežíva jej exmanžel

Vojvodkyňa Meghan sa už vyše roka teší z prvoredeného potomka, syna Archieho. Svoje prvé dieťa priviedla na svet 6. mája 2019 ráno o 5:26.

29.08.2020 14:00
Vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata

Rovnakého šťastia sa už dočkal aj jej exmanžel, producent Trevor Engelson (43). Jeho manželka mu porodila ich prvého spoločného potomka.

Manželka Engelsona, 32-ročná Tracey Kurland, novinku potvrdila magazínu „Us Weekly“. Na svet priviedla dievčatko, ktoré dostalo meno Ford Grace Engelson. O skutočnosť, že sa manželia stanú rodičmi, sa podelili v apríli. Na Instagrame vtedy Englesnon zverejnil fotografiu svojej manželky číslo 2, Tracey Kurlandovej. Na jej brušku mal položenú ruku a k záberu, ktorý však nebol verejne dostupný, napísal: „To najlepšie, čo som kedy vyprodukoval.“

Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým... Foto: Profimedia
Trevor Engelson a Tracey Kurland Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým manželom vojvodkyne Meghan, a jeho manželka, Tracey Kurland. Dvojica na archívnom zábere.

Trevor Engelson požiadal Tracey Kurlandovú o ruku v lete 2018, v máji 2019 si povedali áno. Hoci Trevor Engelson v minulosti žil s herečkou Meghan Markleovou, na tejto skutočnosti sa v súčasnosti nijako „nepriživuje“ a téma vojvodkyne Meghan je preňho tabu. Aspoň, čo sa médií týka.

Meghan, ešte ako herečka, tvorila s filmovým producentom pár dlhých sedem rokov, v septembri 2011 si povedali áno počas honosnej svadby na Jamajke, na ktorú pozvali vyše sto hostí. V auguste 2013 sa pár rozviedol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #exmanžel #vojvodkyňa Meghan #syn Archie

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...