Heidi Klum verzus Seal! Ich spor o deti súd ukončil, komu dal za pravdu?

Pred niekoľkými dňami sa nemecká modelka Heidi Klum (47) obrátila na súd v Los Angeles.

30.08.2020 00:00
Heidi Klum Foto: ,
Heidi Klum a Seal na archívnom zábere.
debata

Išlo o jej spor s exmanželom, spevákom Sealom. Klum musí totiž pracovne vycestovať do Nemecka, kde bude od októbra nakrúcať 16. sériu úspešnej šou Germany's Next Topmodel. Svoje deti – Leni (16), Lou (11), Johana (13) a Henryho (14) chce mať pri sebe.

Odchod detí do Nemecka sa však nepáčil jej exmanželovi, spevákovi Sealovi. Dohoda s ním nepadla a tak sa 47-ročná modelka obrátila na súd, ako informoval denník „The Blast“. Rovnaký denník už priniesol správu, že súd rozhodol. Klum môže baliť kufre a spolu s ňou aj jej ratolesti. Na oplátku budú tráviť deti po opätovnom návrate do Los Angeles viac času s ich otcom, navyše, Seal môže kedykoľvek deti v Nemecku navštíviť a modelka mu musí stretnutie umožniť.

V prípade, že v USA bude hroziť pre pandémiu zatvorenie hraníc, Klum musí okamžite prijať preventívne opatrenia a vrátiť sa s deťmi domov, do USA.

Tri deti má Klum s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005 do roku 2014. Otcom jej najstaršieho dieťaťa, dcéry Leni, je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Seal

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....