Romantika ako z pohľadnice! Prezidentka Čaputová na potulkách s partnerom

Raz elegantnou dámou, potom sympatickou turistkou! Prezidentka Zuzana Čaputová relaxuje v prírode s partnerom, Jurajom Rizmanom.

30.08.2020 11:00
debata (179)

Už sa stalo takmer pravidlom, že prezidentka Zuzana Čaputová posiela Slovákom pozdravy aj zo svojich potuliek po Slovensku. Koncom júla sa podelila na sociálnych sieťach o zábery z návštevy Vysokých Tatier, počas ktorej jej robili spoločnosť obe dcéry, Ema a Lea, takisto jej partner, Juraj Rizman.

Oddych v prírode si slovenská prezidentka dopriala aj teraz – cez Instagram a Facebook sa prihlásila z Veľkej Farty, k záberom dopísala: „Pozdravujem z Veľkej Fatry. Z kopcov je vždy najlepší nadhľad.“ Z fotografií sa prezidentka Čaputová usmieva v pohodlnom turistickom oblečení a po jej boku, podobne ako v Tatrách pred mesiacom, pózuje jej partner, ekologický aktivista Juraj Rizman. Dcéry Zuzany Čaputovej tento raz na záberoch chýbajú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ak budete rozmýšľať, aký nový film si pozrieť, dávam do vašej pozornosti Šarlatána. Minulý týždeň som sa zúčastnila jeho slovenskej premiéry a mala som príležitosť chvíľu hovoriť aj s jeho tvorcami a hercami – poľskou režisérkou Agnieszkou Holland, mladým českým hercom Jozefom Trojanom, Jurajom Lojom, či Janou Oľhovou. Šarlatán je nový film známej a oceňovanej režisérky Agnieszky Holland s mimoriadne silným hereckým obsadením, ktorý vznikal aj v slovenskej koprodukcii a je nominovaný na Európsku filmovú cenu. Cez príbeh liečiteľa Jana Mikoláška pripomína tienisté stránky minulého storočia, najmä perzekúcie ľudí počas totalitných režimov, na ktoré by sme nemali nikdy zabudnúť. Vidieť tento film bol silný zážitok! #zuzanacaputova #mojaprezidentka #nasaprezidentka #vasazuzana #sarlatan #film #kino #agnieszkaholland #bratislava #Slovensko #Slovakia #prezidentka

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

Svoj voľný čas tak prezidentka Slovenska delí medzi prírodu aj kultúru. Pred necelými dvoma týždňami prijala pozvanie a zúčastnila sa na premiére filmovej novinky režisérky Agnieszky Hollandovej, Šarlatán. V jednom z bratislavských kín si pozrela snímku spolu s hercami, ktorí si v Šarlatánovi zahrali – s Jurajom Lojom, Janou Oľhovou či Josefom Trojanom. Pred uvedením filmu sa stretla aj s uznávanou poľskou režisérkou Agnieszkou Hollandovou (71). Tá sa okrem iného podpísal aj pod film Jánošík – Pravdivá história (2009).

© Autorské práva vyhradené

179 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová #Juraj Rizman

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....