Na Maštalíra bol zvedavý slávny český herec! Pobaví vás, ako ho opísal

Pred pár dňami padla posledná klapka komédie Známi neznámi, adaptácie svetoznámej predlohy Úplní cudzinci režiséra Paola Genovesa, ktorú v Bratislave dotočila s osobnosťami súčasného slovenského a českého filmu debutujúca režisérka Zuzana Marianková.

31.08.2020 00:00
debata

Počas dvojtýždňového intenzívneho nakrúcania sa na pľaci stretli Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Sväťo Malachovský, z českých hercov Klára Issová, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček a Anna Kadeřávková.

Tomáš Maštalír po dokončení nakrúcania filmu... Foto: Profimedia
Tomáš Maštalír Tomáš Maštalír po dokončení nakrúcania filmu Známi neznámi.

Spokojnosť s nakrúcaním vzťahovej komédie plnej humoru a ľudskosti, ale aj odhalených pikantných tajomstiev vyjadril aj Hofmann. „Bolo to veľmi fajn, som rád, že som tu bol, hlavne sa pracovalo a nebol čas na relaxáciu. V meste som nebol ani raz. A dnes, keď môžem ísť do mesta, tak už na to nemám paru,“ komentoval náročné nakrúcanie v slovenskej metropole český herec, ktorého diváci môžu poznať z komédií Teroristka, Ženy v běhu, ale najmä z úspešného seriálu Most!.

Herec Martin Hofmann. Foto: SITA, Braňo Bibel
Martin Hofmann Herec Martin Hofmann.

„Bola to veľmi profi partia, disciplinovaná, málo sa ‚neposlúchalo‘, nebol na to čas. Veľmi milé stretnutie s kolegami,“ zhodnotil spoluprácu so „slovenskou družinou“ Hofmann, ktorého na nakrúcanie Známych neznámych primárne prilákal „inteligentný a nadpriemerný text“. Vďaka filmu Čiara bol však zvedavý aj na to, či na filmovačke v Bratislave stretne svojho slovenského kolegu Maštalíra.

Tvorcovia filmového projektu Známi neznámi -...
Herec Svetozár Malachovský.
+11Herec Tomáš Maštalír predstavuje projekt Známi...

„Veľa som o ňom počul, že je vynikajúci spevák, a musím povedať, že spevák je fantastický, veľmi ma to stretnutie potešilo,“ rozosmial novinárov herec, ktorý má podľa vlastných slov zatiaľ z nového filmu radosť. „Dúfam, že keď to uvidím, z toho ešte budem mať radosť,“ doplnil.

Martin Hofmann sa stal filmovým manželom Petry Polnišovej. „Čo sa týka môjho manžela, už sme sa pred rokmi stretli v predstavení Mínus dvaja. Keďže on má za sebou o čosi viac filmových rolí ako ja, učila som sa ja od neho,“ opísala slovenská herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Známi neznámi

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...