Adele opäť valcuje internety! Štíhla diva v podprsenke s vlajkou Jamajky

Jej sporadické pridávanie záberov na sociálnych sieťach má svoj účinok. Speváčka Adele dokáže "valcovať internety". Najnovšie sa jej to podarilo záberom v plážovej podprsenke!

31.08.2020 06:42
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Tridsaťdvaročná britská hudobná hviezda bola okrem svojho obrovského talentu tiež jednou z najznámejších baculiek hudobného šoubiznisu. Druhá časť v tejto konštelácii však už dávno neplatí, čo niekoľkonásobná držiteľka Grammy potvrdila pred pár mesiacmi. Predviedla svoju štíhlu postavu, ktorá je výsledkom tréningu aj zdravšieho životného štýlu.

V pondelok nadránom však na jej Instagrame pribudol nový „post“ a ten je vôbec najodvážnejšou fotografiou, akú kedy hviezda zverejnila. Respektíve, lepšie povedané najodhalenejšou. Doposiaľ jej fanúšikovia nemali možnosť vidieť speváčku v bikinách.

Adele však zverejnila na Instagrame fotografiu, na ktorej pózuje vo vzorovaných legínsach a bikinovej podprsenke so vzorom vlajky Jamajky. Na pleciach si pridržiava ozdobu zo žltých pier a komentárom odkazuje na obľúbený karneval v Notting Hill, ktorý bol oslavou afroamerickej kultúry a ktorý bol zrušený pre pandémiu covid-19.

Speváčka sa tak pripojila k tisíckam ľudí, ktorí toto podujatie oslávili aspoň online. Prekvapila tiež účesom, ktorý tvoria drobné zatočené uzlíky z vrkočov po celom obvode hlavy. Volajú sa bantu a patria medzi najpopulárnejšie účesy afroamerických žien po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Adele #podprsenka #jamajka #karneval

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....