Andy Kraus sa druhýkrát oženil! Hádajte, ktorí slávni kolegovia mu prišli gratulovať...

Horúce nedeľnajšie popoludnie posledného augustového víkendu si za termín na svoj deň D vybral známy herec a scenárista Andy Kraus. V jeho prípade to už bolo druhykrát, čo predstúpil k oltáru.

31.08.2020 07:03
debata (31)
Svadobný deň Andyho Krausa a jeho vyvolenej... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Svadobný deň Andyho Krausa a jeho vyvolenej partnerky Jany. Svadobný deň Andyho Krausa a jeho vyvolenej partnerky Jany.

Päťdesiattriročný Kraus, ktorého slovenskí diváci dobre poznajú z hitov ako Susedia, Panelák či skečovej šou Uragán, sa oženil so svojou partnerkou Janou v priestoroch bratislavského Zichyho paláca. Kým nevesta si zvolila pomerne minimalistické, no veľmi elegantné svadobné šaty, bol to práve Kraus, kto pútal pozornosť vzorovaným sakom.

Mladomanželov vozila dlhá biela limuzína, ktorá neprišla len do centra hlavného mesta, ale následne vzala novú pani Krausovú so spokojným manželom aj na svadobnú hostinu do dedinky Mierov. Podľa informácií portálu Topky.sk išlo o podujatie pre približne 50 hostí.

zväčšiť Hercovi a scenáristovi Andymu Krausovi (druhý... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
555513122 Hercovi a scenáristovi Andymu Krausovi (druhý zľava) a jeho novej manželke Jane (vľavo) prišli do Zichyho paláca gratulovať aj kolegovia zo Susedov - zľava: Eva Matejková, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková, Kristína Pírová a Peter Marcin.

Ešte na samotnom obrade, kam prišli Krausovi zagratulovať mnohí jeho kolegovia či priatelia, nechýbali ani jeho spolupracovníci zo šou Susedia. V priestoroch obradnej sály sa objavila napríklad herečka Eva Matejková či kamarátky Zuzana Tlučková a Marta Sládečková – všetky poctivo s ochranným rúškom. Pri pózovaní fotografom vo vonkajších priestoroch si však už komediálny hviezdy zložili ochrany nosa a úst dolu.

Medzi prominentnými hosťami svadobnej nedele sa objavila aj Lucia Hablovičová či herec a komik Roman Pomajbo, ktorý mal dokonca na starosti príhovor.

Mladomanželia sa poznajú od roku 2017 a spoločne už vychovávajú dcéru Adelu, z predchádzajúceho manželstva Andyho Krausa, ktoré sa skončilo po 16 rokoch spolužitia, pochádzajú jeho dve deti – dcéra Zoja a syn Boris.

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #susedia #nevesta #Andy Kraus #mladomanželia #gratulácie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...