Najlepšie zarábajúcim ženám kraľuje 23-ročná Jenner! Z ročného zárobku sa točí hlava

Po nedávnom zverejnení rebríčka najlepšie zarábajúcich mužov svetového šoubiznisu prišiel magazín Forbes s rovnakým zoznamom v ženskom vydaní. Neuveríte, koľko zarobila dáma na prvej priečke.

01.09.2020 00:00
debata
Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner v kreácii Atelier Versace. Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner v kreácii Atelier Versace.

Niekoho možno prekvapí už samotný fakt, že nad hviezdami Hollywoodu či hudobného neba opäť triumfovala len 23-ročná Kylie Jenner. Hviezda z televíznej reality-šou a klanu Kardashianovcov sa už roky profiluje ako úspešná podnikateľka a jej zárobok za uplynulý rok činí podľa odhadov špecializovaného magazínu 600 miliónov dolárov. Dôvodom tohto zisku je fakt, že Jennerovej sa podarilo predať svoju kozmetickú firmu spoločnosti Coty Inc. za túto sumu. K tomu sa pridávajú ešte ďalšie jej obchodné aktivity.

Kylie Jenner prišla v kreácii Ralph & Russo...
Moderátorka Ellen DeGeneres patrí k...
+7Speváčka Ariana Grande stavila na svoj...

Matka dcérky Stormi, ktorej kozmetické výrobky sú milované naprieč generáciami, má však na konte v súvislosti so zárobkami aj jeden výrazný škandál. Pred časom ju totiž vyhlásili za najmladšiu „self-made“ miliardárku na svete, no následne sa zistilo, že jej rodina klamala o zárobkoch a Jenner miliardovú hranicu stále neprekročila. Tentoraz však už Forbes vyhlasuje, že ide o reálne finančné údaje a nehrozí žiadne prehnané navyšovanie.

Za Jennerovou podľa oficiálnych údajov skončila moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá v ročnom intervale zarobila 84 miliónov dolárov. A to najmä vďaka svojej televíznej šou a aktivitám s ňou spojenými. Otázne však je, či sa DeGeneres ocitne na takom vysokom mieste aj o rok. Jej pozíciu totiž výrazne narušil škandál zo zákulisia príprav projektu Ellen DeGeneres Show, keď ju niekoľko spolupracovníkov obvinilo z toxického prostredia.

Speváčka Billie Eilish je najmladšou v prvej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Billie Eilish prišla v kombinácii Chanel. Speváčka Billie Eilish je najmladšou v prvej desiatke najlepšie zarábajúcich žien.

Tretia priečka potom patrí so sumou 72 miliónov speváčke Ariande Grandeovej, ktorá okrem hudobných úspechov zaznamenala aj niekoľko miliónových kontraktov v rámci reklamy. Do zostavy prvej desiatky sa prebojovalo niekoľko ďalších speváčok, medzi nimi napríklad Jennifer Lopez či Taylor Swift. Najmladšou z nich je len 18-ročná Billie Eilish na šiestej pozícii a so zárobkom 53 miliónov dolárov. Najlepšie zarábajúcou herečkou je „až“ na 12. priečke televízna hviezda Sofia Vergara so sumou 43 miliónov dolárov.

TOP 10 najlepšie zarábajúcich žien:

  1. Kylie Jenner – 600 miliónov dolárov
  2. Ellen DeGeneres – 84 miliónov dolárov
  3. Ariana Grande – 72 miliónov dolárov
  4. Taylor Swift – 63,5 milióna dolárov
  5. J.K. Rowling – 60 miliónov dolárov
  6. Billie Eilish – 53 miliónov dolárov
  7. Kim Kardashian – 49,5 miliónov dolárov
  8. sudkyňa Judy – 49 miliónov dolárov
  9. Jennifer Lopez – 47,5 milióna dolárov
  10. Pink – 47 miliónov dolárov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #Forbes #zárobok #zoznam #Kylie Jenner

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...