Ed Sheeran je otcom! Jeho dcérka dostala fakt netradičné meno

Spevák Ed Sheeran sa so svojimi fanúšikmi podelil o radostnú novinu zo súkromného života. Britský rodák sa stal otcom, jeho manželka Cherry priviedla na svet dcérku.

02.09.2020 00:00
debata

Dvadsaťdeväťročný spevák sa o novinu podelil priamo na svojom Instagrame. „Čaute, rýchla správa od mňa, keďže mám nejaké osobné novinky a chcel som sa o ne s vami podeliť,“ napísal Sheeran.

„Minulý týždeň s pomocou skvelého tímu pôrodníkov Cherry priviedla na svet našu nádhernú a zdravú dcérku,“ doplnil spevák a prezradil aj meno dievčatko. To znie pomerne exoticky a komplikovane – dievčatko sa volá Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

„Sme do nej úplne zamilovaní. Mama aj bábätko sa majú skvele a momentálne sme v siedmom nebi. Verím, že v tomto čase budete tiež rešpektovať naše súkromie,“ komentoval ešte Sheeran, ktorý je známy tým, že súkromie takmer vôbec nerozoberá.

Ani samotné tehotenstvo jeho partnerkx Cherry Seabornovej dvojica nikdy oficiálne nepotvrdila. Správy o tom, že dievčatko by sa malo narodiť koncom leta sa objavili len pred pár týždňami, pričom Seaborn otehotnela na prelome rokov 2019 a 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #Instagram #Ed Sheeran #potomok

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...