Je za tým úsmevom láska? Šťastná Irina Shayk s dcérkou si užívali hry v parku

O novom vzťahu ruskej modelky Iriny Shaykovej sa špekulovalo už pred pár mesiacmi. Nič nepotvrdila. Konieckoncov, to je vlastne pre ňu typické. Nekomentovala ani vzťahy s Cristianom Ronaldom či Bradleym Cooperom...

02.09.2020 00:00
debata
Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na návšteve jedného z newyorských parkov. Modelka Irina Shayk a jej dcérka Lea na návšteve jedného z newyorských parkov.

Prezrádzať 34-ročnú hviezdu kampaní ako Burberry či Givenchy by však mohol jej spokojný úsmev na perách, s ktorým ju zachytili paparazzovia v uliciach New Yorku. Shayk, samozrejme, nebola sama – po jej boku nechýbala dcérka Lea, ktorú má práve so spomenutým Cooperom.

Reportéri zachytili dvojicu matka a dcéra v jednom z newyorských parkov, kam ruská kráska vyrazila zahrať sa s malou Leou. Hoci snímky to nepotvrdzujú, údajne sa k dvojici pripojil následne aj galerista Vito Schnabel. Práve on má byť údajným novým partnerom Shaykovej, hoci zdroje z ich okolia tvrdili, že dvojica sa pozná už niekoľko rokov a panuje medzi nimi len kamarátsky vzťah.

Aj tieto „tvrdenia“ však už niektorí informátori amerických médií poupravili. Syn známeho režiséra a spisovateľa Juliana Schnabela sa totiž v spoločnosti ruskej rodáčky objavuje skutočne vo vysokej frekvencii a Irina pri ňom skutočne kvitne.

V minulosti pritom Schnabela vnímala verejnosť najmä ako partnera topmodelky a televíznej osobnosti Heidi Klumovej. Neskôr vytvoril pár s rumunsko-talianskou herečkou Madalinou Gheneou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #irina Shayk #spokojnosť #šťastie #Vito Schnabel

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....