Na nože so susedmi? Prítomnosť Meghan a Harryho už dvíha tlak v ich novom domove

Honba médií, ale aj verejnosti za britským kráľovským párom, princom Harrym a jeho manželkou Meghan akoby nikdy nekončila. Možno aj to je dôvod najnovších klebiet, ktoré prichádzajú z ich nového príbytku.

02.09.2020 00:00
debata (6)
Záber zo 7. februára 2019: Princ Harry a jeho... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Royal Farewell Záber zo 7. februára 2019: Princ Harry a jeho tehotná manželka Meghan v Londýne.

Manželská dvojica sa spoločne so synčekom, princom Archiem, rozhodla usadiť v kalifornskom Montecite. To je známe ako miesto luxusných víl a príbytkov, kde žijú mnohé americké celebrity. Zároveň má povesť veľmi priateľskej a súkromie rešpektujúcej štvrte.

To bol vlastne aj dôvod rozhodnutia, prečo sa bývalá herečka a vnuk britskej kráľovnej Alžbety rozhodli práve pre toto miesto. Lenže, „problémy“ sa len veľmi málokedy dajú odložiť či zahodiť za hlavu. Zvyčajne si ich všade berieme so sebou. A to sa podľa správ portálu TMZ.com stalo aj odídeným členom britskej kráľovskej rodiny.

Do Montecita sa vraj okamžite po príchode Harryho a Meghan nahrnuli paparazzovia, ktorí sa striedajú a hliadkajú pred vilou, kde sa rodina usadila. Okrem zástupcov bulvárnych médií prilákala prítomnosť kráľovských manželov aj bežných Američanov či turistov – fanúšikov. Návštevnosť štvrte sa údajne enormne zvýšila.

„Scéna na mieste je dosť hektická, najmä pre bohatú oblasť, ktorá má byť enklávou celebrít, ktoré sa snažia uniknúť pozornosti reflektorov a objektívov. Vrtuľníky prelietavajú ponad Harryho a Meghaninu ‚pevnosť‘, niekedy aj štyrikrát denne, a paparazzovia hliadkujú pred ich domom aj v neďalekom nákupnom centre,“ píše portál TMZ.com s odvolaním sa na svoje zdroje.

„Montecito bolo doteraz známe ako zóna bez paparazzov – [celebrity] nemali problém vyraziť si na večeru, sadnúť si na terasu reštaurácie a nakupovať – ale všetko sa zmenilo, odkedy sa nasťahovali vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu,“ píše americký šoubiznisový portál.

Dokedy vydrží trpezlivosť zástupcom médií a tiež fanúšikovská posadnutosť párom sa môžeme len domnievať. Je však možné, že sa dvojica bude musieť opäť sťahovať.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #paparazzovia #susedia #vojvodkyňa Meghan #Montecito

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...