Hviezdny fešák z Twilightu zhodil 14 kíl. Telo však nepredvádza len z márnivosti

Herca Petra Facinelliho si mnohí ešte pamätajú z filmovej ságy Twilight. Jeho šarm a charizma však nepoľavujú ani po rokoch. Ba čo viac, pýši sa aj ukážkovým telom.

06.09.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hope this got your attention... September is Prostate Cancer Awareness Month. Today I’m launching the #NicTailorNoPants campaign in partnership with @prostatecancerfoundation sponsored by Nic Tailor Underwear to get men talking about their prostate health. To ALL the guys out there: Here is the mission: To Help spread awareness please post a selfie in your underwear or bathing suit and tag 3 other men to do the same using #NicTailorNoPants and tagging @prostatecancerfoundation. Have fun with it and make it your own. Post your pantless zoom attire, or ure Summer Swimsuit, or Risky Business it with a button down and tighty whities. I know it’s a vulnerable ask... but it’s a vulnerable conversation and we need to get it started. Ladies... encourage your men to do it. And to get screened. Your post and bringing awareness could save lives. Prostate cancer is silent and affects more than 14 million men worldwide. My own father caught it early and survived. Please Take control of your health. Get yearly checkups. Catch it early. And Let’s help support the Prostate Cancer Foundation and help end prostate cancer. I’m going to tag a bunch of friends to get the ball rolling. You just need to post your photo and tag 3 of yours. #NicTailorNoPants @rcmccall @iamadamdavenport @matthieulange @joelmichaely4real @gnhsurf @paolomascitti @kevinbrennan @kaigreene @georgekosturos @derekwarburton @dominicdevore @isaiahmustafa @lancebass @kellanlutz @mrjerryoc @miketyson @ryanseacrest

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Facinelli (@peterfacinelli),

Facinelli zverejnil na svojom Instagrame nové zábery, na ktorých pózuje vyzlečený do pol pása. Čiernobiela snímka zachytáva jeho vyšportované a svalnaté telo. Herec však zároveň priznal, že má za sebou niekoľko náročných mesiacov cvičenia a zdravšieho životného štýlu. Podľa jeho slov zhodil bezmála 14 kilogramov.

Dôvod, pre ktorý sa tak rozhodol, však nie je len túžba vyzerať dobre. Štyridsaťšesťročný herec sa totiž rozhodol podporiť výrobcu spodnej bielizne Nic Tailor, ktorý spustil projekt na pomoc a prevenciu odhalenia a liečby rakoviny prostaty u mužov.

Herec Peter Facinelli na premiére filmu Iron... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Peter Facinelli Herec Peter Facinelli na premiére filmu Iron Man 3.

„Viem, že je to citlivá otázka … ale je to aj citlivá konverzácia a musíme ju začať. Dámy … povzbuďte k tomu svojich mužov. Treba sa nechať skontrolovať. Váš príspevok a zvyšovanie povedomia môžu zachrániť životy. Rakovina prostaty je potichu a postihuje viac ako 14 miliónov mužov na celom svete. Môj otec ju podchytil skoro a prežil,“ napísal Facinelli k zverejneným fotografiám.

Pre magazín People tiež prezradil, že schudnúť a zapojiť sa do kampane odevnej značky bola pre neho skutočná výzva. Tvrdí však, že sa počas svojej premeny rozvíjal aj duchovne. „Veľa som meditoval, veľa čítal a veľa rástol osobne a chcel som zistiť, či môžem byť tak fyzicky fit, ako len dokážem … Teraz som cítiť sa štíhlejší, vyrysovaný, cítim, že mám oveľa viac energie,“ komentoval Peter Facinelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #rakovina prostaty #Instagram #Twilight #Peter Facinelli

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...