To je úlovok! Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa upísali Netflixu

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan podpísali dohodu so spoločnosťou Netflix o výrobe viacerých programov, informovala svojej webovej stránke stanica BBC. V niektorých programoch by sa mohli predstaviť i ako účinkujúci.

03.09.2020 08:00
meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan - archívna snímka.
debata (1)

Viacročná dohoda zahŕňa dokumentárne filmy, dokumentárne seriály, filmy i detské programy. „Budeme sa sústrediť na tvorbu obsahu, ktorý informuje ale takisto dáva nádej,“ uviedli Harry a Meghan. Dodali, že výroba inšpiratívnych rodinných programov je pre nich ako čerstvých rodičov dôležitá.

Šéf Netflixu Ted Sarandos povedal, že je „neuveriteľne hrdý“ v súvislosti s výberom vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Herečka Meghan Markleová (39), ktorá je rodáčkou z kalifornského Los Angeles, sa za princa Harryho (35) vydala v máji 2018 a o rok neskôr sa im narodil syn Archie. Začiatkom tohto roka manželia oznámili, že plánujú viesť nezávislejší život a financovať si ho sami. Vzdali sa kráľovských povinností a chcú si budovať vlastnú kariéru.

Už pred časom britské médiá špekulovali o honorároch, ktoré by vojvodkyňu Meghan prilákali do filmového biznisu. Kráľovský pár by si mohol vďaka hereckej práci Meghan slušne prilepšiť, ako uviedol Jonathan Shalit z agentúry InterTalent. "Bez ohľadu na to, akú úlohu bude hrať, bude ju chcieť vidieť každý. Hovoríme o honorári okolo 50 miliónov dolárov,“ uviedol. Meghan sa preslávila vďaka seriálu „Kravaťáci“, v ktorom hrala v čase, kedy sa spoznala s princom Harrym.

O Meghan prejavil pred časom záujem aj hollywoodsky režisér Paul Feig, režisér filmov ako Špión či Krotitelia duchov. „Bol by som rád, keby bola v mojom filme. Myslím si, že je skvelá. Som jej fanúšik,“ povedal Feig pre "The Mirror“.

Harry je šiesty v poradí nástupníctva na britský trón. Aj keď sa vzdal povinností v rámci kráľovskej rodiny, zostal mu titul princ a pár si ponechal tituly vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #netflix #vojvodkyňa Meghan

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....