Parišková posiela odkaz a prosbu z nemocnice: Osud sa s nami dokáže všelijako zahrať

Známa moderátorka televízie JOJ, Aneta Parišková, zvádza od mája boj s ťažkou diagnózou.

03.09.2020 12:20
debata (12)

Ako informovala pred časom na svojom facebooku, lekári jej diagnostikovali Non Hodgkinov lymfóm. Kvôli chorobe je aktuálne nútená stráviť na nemocničnom lôžku niekoľko týždňov, počas ktorých podstupuje v Národnom onkologickom ústave chemoterapiu.

Sympatická moderátorka sa prihlásila svojim fanúšikom z nemocničného lôžka opäť, dokonca s výzvou. „Osud sa s nami dokáže všelijako zahrať… 6 rokov som bola ambasádorkou darcovstva krvi pre Slovak Red Cross a nadšenou darkyňou krvi, naposledy 14.2.2020. No situácia sa otočila a dnes som ako onkohematologická pacientka prvýkrát dostala transfúziu. Je mi veľmi ľúto, že už krv nikdy nebudem mocť darovať. Ak ju možete darovať vy, prosím, urobte to. Pacientov, ktorí krv potrebujú je veľa. A vám to dá krásny pocit, že ste niekomu pomohli, či dokonca zachránili život. Ďakujem.“

Parišková o svojom boji pravidelne informuje svojich fanúšikov, od ktorých sa jej dostáva veľkej podpory. Oporou sú jej v tomto období aj traja synovia – Daniel (12), Nathan (7) a Gabriel (8), ako aj jej manžel, Miroslav Polakovič. S ním sa známa televízna hviezda postavila minulé leto pred oltár.

V júli sa jej podarilo príjemne prekvapiť divákov televízie JOJ, keď sa vrátila na televízne obrazovky. Po boku kolegu Jána Mečiara si sadla do štúdia hlavnej spravodajskej relácie o 19:30 a prihovorila sa divákom tak, ako to robila roky.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #televízia JOJ #Aneta Parišková

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...