Mama vojvodkyne Meghan má nový džob! Neuhádnete, čo ponúka

Jej dcéra, vojvodkyňa Meghan, o peniaze núdzu rozhodne nemá. A hoci jej mama, Doria Ragland, mladej rodine pomáha so starostlivosťou o ročného Archieho, chce mať aj svoj vlastný príjem, ako informujú britské médiá.

04.09.2020 00:00
Meghan Foto: ,
Doria Ragland a princ Harry.
debata

Pred svadbou vojvodkyne Meghan (39) a princa Harryho (38) pracovala Doria Ragland (63) ako sociálna pracovníčka v Los Angeles. Ako informuje Mail Online, mama vojvodkyne má nové „bočné“ zamestnanie. Doria Ragland má nový džob ako učiteľka a svojich študentov učí, ako sa vyrábajú šperky. Výučba sa koná na Santa Monica College v Los Angeles. Na kurzoch sa záujemcovia môžu učiť, ako navrhovať a vyrábať náhrdelníky či náramky.

„Doria Ragland je miestna umelkyňa, ktorá sa venuje navrhovaniu šperkov a odevov už viac ako desať rokov. Miluje výučbu a je veľkou fanúšičkou ručne vyrábaných šperkov,“ píše sa na webe školy o matke vojvodkyne Meghan.

Cena kurzu, na ktorý sa môžu záujemcovia na spomínanej škole prihlásiť, sa pohybuje od 32 do 37 eur. V aktuálnej situácii zúriacej pandémie sa však začiatok kurzov odkladá, informuje stránka.

Meghanina matka v minulosti pracovala nielen ako sociálna pracovníčka, ale aj ako vizážistka, cestovná agentka či učiteľka jogy. Má bakalársky titul v odbore psychológia a magisterský titul v obore sociálna práca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Doria Ragland

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....