Jane Fonda: Sex s Che Guevarom mi nechýba, no tohto chlapa som odmietať nemala...

Za svoj bohatý a dlhý život mala herečka Jane Fonda po svojom boku množstvo mužov. Mnohí po nej túžili, niektorým sa aj podarilo dostať sa do herečkinho života či spálne. A niektorým nie...

05.09.2020 13:40
debata
Herečka Jane Fonda vyzerala na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jane Fonda vyzerala na premiére novinky Book Club úžasne. Herečka Jane Fonda vyzerala na premiére novinky Book Club úžasne.

Osemdesiatdvaročná Fonda však nedávno prekvapivo priznala, že dnes ľutuje, že jedného slávneho muža odmietla. V rozhovore pre New York Times sa jej opýtali na to, či ľutuje, že nikdy nemala sex so slávnym revolucionárom Che Guevarom. Fonda odpovedala veľmi otvorene.

„Nie, na neho naozaj nemyslím. Na koho občas myslím a zároveň aj najviac ľutujem, že sme spolu nič nemali, je Marvin Gaye,“ uviedla meno slávneho speváka a skladateľa. Podľa slov hollywoodskej ikony mal dnes už zosnulý Gaye o ňu veľký záujem. „On chcel, ale ja som nechcela. Bola som vtedy vydatá za Toma Haydena a stretávala som sa s množstvom umelcov, ktorí pre neho chceli koncertovať. Žena, ktorá mi pomáhala pri týchto stretnutiach, ma predstavila aj Marvinovi,“ vysvetlila Jane Fonda.

Marvin Gaye tragicky zahynul v roku 1984 výstrelom z pištole, ktorú držal v rukách jeho vlastný otec. Zbraň mu pritom Gaye venoval k Vianociam. Fonda sa vraj neskôr dozvedela, že Marvin Gaye mal doma na chladničke jej fotografiu.

Herečka pre New York Times prezradila tiež svoj názor na Marlona Branda, s ktorým sa stretli pri práci na snímke The Chase a špekulovalo sa v tom čase, že mali spolu románik. Moderátorka sa jej opýtala, ako hodnotí čas strávený s Brandom. „Nebolo to nič moc, ale bol to skvelý herec,“ skonštatovala tajuplne a so smiechom Fonda.

Či mala na mysli trávenie času mimo nakrúcania, alebo priamo posteľové schopnosti slávneho hollywoodskeho herca, však neprezradila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #rozhovor #Marvin Gaye #spomienky #Jane Fonda

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...