Fíha, ten má formu! 73-ročný hrdina z Hry o tróny na pláži v Benátkach prekvapil

Divácka verejnosť vníma herca Charlesa Dancea najmä v súvislosti s jeho rolou v megahite Hra o tróny, či prípadne množstvom filmových úloh. V Benátkach však prekvapil svojou fyzickou formou.

07.09.2020 00:00
debata
Herec Charles Dance na pláži v Benátkach... Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Herec Charles Dance na pláži v Benátkach predviedol udržiavanú postavu. Skvelo vyzerala aj jeho dámska spoločnosť. Herec Charles Dance na pláži v Benátkach predviedol udržiavanú postavu. Skvelo vyzerala aj jeho dámska spoločnosť.

Britský herec, ktorý v októbri oslávi 74. narodeniny, sa rozhodol vyskúšať vodu na pobreží neďaleko Benátok a to aj napriek tomu, že v meste je momentálne vysoká koncentrácia fotografov a paparazzov. Ale ktohovie, možno to bol zámer. Sedemdesiatnik sa totiž vyzliekol do plaviek a do pár hodín sa objavili na portáloch po celom svete pochvalné komentáre na jeho adresu.

Dance v čiernych plážových šortkách síce už neskryje svoj vek, ale faktom je, že na „dôchodcu“ je v skutočne ukážkovej fyzickej forme. Stále pevná hruď, svalnaté nohy aj ramená vyvolali nadšenie aj u televíznych fanúšikov Tywina Lannistera.

Herec Charles Dance na svetovej premiére Hry o... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Charles Dance Herec Charles Dance na svetovej premiére Hry o tróny.

Po hercovom boku nechýbala ani jeho dámska spoločnosť, ktorej totožnosť však médiá zatiaľ nezistili. Isté akurát je, že tiež ide o dámu v zrelom veku, hoci mladšiu ako britský herec, a so špičkovou fyzickou formou. Ktohovie, možno sa dvojica zoznámila v posilňovni alebo pri niektorej z hercových obľúbených športových aktivít. Ako tvrdia jeho priatelia, má ich naozaj dosť.

Charles Dance sa len nedávno verejne vyjadril k polemike, ktorú vyvolal medzi fanúšikmi seriálu Hra o tróny jeho záver. Potvrdil, že patrí do skupiny, ktorá s koncom projektu spokojná nebola a dokonca vraj naznačil, že by podpísal petíciu za nakrútenie nového finále.

debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #plavky #forma #Charles Dance

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...