Po dlhých dňoch to prišlo! Aneta Parišková sa podelila o skvelú správu

Boj moderátorky Anety Pariškovej s ťažkou diagnózou sledujú mnohí jej fanúšikovia.

07.09.2020 09:52
debata (4)

Obľúbená tvár JOJ-ky sa s nimi delí aj o momenty z liečby. Parišková aktuálne všetkým prezradila naozaj skvelú správu. Po 45 dňoch, ktoré strávila v nemocnici, počas ktorých podstupovala chemoterapiu, sa jej terapia skončila. Moderátorka sa teší na normálny život.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici... Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali Ďakujem❤️ Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme... Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ #anetapariskova #tvjoj #moderatorka #newsanchor #rakovina #cancer #dakujem #chcemnormalnezit

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

„Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici… Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu. Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali. Ďakujem. Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme… Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ.“

Ako informovala pred pár mesiacmi na svojom facebooku, lekári jej diagnostikovali Non Hodgkinov lymfóm. A hoci ju diagnóza pripravila o vlasy, o úsmev nie. Aj o ten sa podelila správe s jej podporovateľmi, ktorým dobré správy prezradila len pred niekoľkými hodinami.

Veľkou oporou sú jej v tomto období jej traja synovia – Daniel (12), Nathan (7) a Gabriel (8), ako aj jej manžel, Miroslav Polakovič. S ním sa známa televízna hviezda postavila minulé leto pred oltár.

V júli sa jej podarilo príjemne prekvapiť divákov televízie JOJ, keď sa vrátila na televízne obrazovky. Po boku kolegu Jána Mečiara si sadla do štúdia hlavnej spravodajskej relácie o 19:30 a prihovorila sa divákom tak, ako to robila roky. Kedy sa z obrazovky usmeje opäť, ukáže čas.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #TV JOJ #Aneta Parišková

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....