Vášnivé bozky, úsmev ako školáčka! Katie Holmesovú pristihli s novým milencom

Bola manželkou Toma Cruisa a dlhý čas ju spájali s hercom Jamiem Foxxom. Zdá sa však, že potom, ako to Katie Holmesovej nevyšlo so staršími partnermi, skúsila šťastie s mladším mužom.

09.09.2020 00:00
debata
Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na párty značky Chanel. Herečka Katie Holmes v blejzri značky Chanel na párty značky Chanel.

Americká herečku zachytili objektívy paparazzov už minulý týždeň v New Yorku, keď pri obede so šarmantným a príťažlivým mladíkom pôsobila ako hanblivá školáčka. Za stolom na terase vo vychytenej reštaurácii sa chichotala, dobre zabávala a zjavne flirtovala so svojím mužským proťajškom. Portál TMZ.com, ktorý priniesol fotografie, nepoznal vtedy ešte jeho totožnosť. Ale to už tiež neplatí.

„V pondelok večer totiž Holmesovú paparazzovia "pristihli“ s rovnakým mužom. .{target:_blan­k}":[https://www.dailymail.co.uk/…o-Jr-33.html] Tentoraz vo večerných hodinách. A hlavný rozdiel. Už nesedela oproti nemu, ale na jeho stehnách a vášnivo sa bozkávali. Novinárom sa poľahky podarilo vypátrať, že ide o známeho a talentovaného šéfkuchára Emilia Vitola, ktorý pracuje v reštaurácii Emilio's Ballato pre svojho otca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bananas @jaykosworldwide @richardchai

Príspevok, ktorý zdieľa Emilio Vitolo (@emiliovitolo),

Gastronomické zariadenie patrí medzi najvychytenejšie miesta v New Yorku a medzi klientmi sa objavuje napríklad Rihanna či Whoopi Goldberg. Okrem šikovnosti v kuchyni, ktorú vraj už ocenili mnohí prominentní zákazníci, sa Emilio mladší snaží presadiť aj ako herec či zabávač. Medzi jeho dobrých kamarátov patria napríklad bratia z formácie Jonas Brothers a ich manželky.

Napriek tomu, že Vitola nemá ďaleko od šoubiznisovej brandže, nie je jasné, kde sa s Holmesovou zoznámili. To však je už v danej fáze vlastne jedno, lebo pôsobia akoby sa poznali dlhý čas. Funguje to medzi nimi a iskrí, tvrdia zasvätení.

Dvojica sa v pondelok večer objavila v Peasant Restaurant a z Holmesovej, ktorá je, čo sa súkromia týka, nesmierne obozretná a tajomná, bola opäť rozvášnená žena, ktorá akoby zabudla na to, že jej život je pod drobnohľadom objektívov. Viaceré zdroje hovoria, že štyridsaťjedenročná herečka je úplne očarená charizmou, humorom, ale aj vzhľadom osem rokov mladšieho Emilia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Make sure you all get a copy of @instylemagazine 2019 September edition For a recipe made by Me and @whoopigoldberg

Príspevok, ktorý zdieľa Emilio Vitolo (@emiliovitolo),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Katie Holmes #šéfkuchár

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....