Elsa Pataky odhalila manžela vo vani! Ideálny vzťah, o tom môže povedať svoje

Miluje ho ako manžela a obdivuje ako otca. A pri tom všetkom ešte poteší Elsa Pataky aj fanúšikov jej životného partnera - herca Chrisa Hemswortha.

10.09.2020 01:00
debata
Manželia Elsa Pataky a  Chris Hemsworth. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chris Hemsworth Manželia Elsa Pataky a Chris Hemsworth.

Španielska herečka, ktorá je matkou troch Hemsworthových ratolestí, zverejnila na svojom profile na Instagrame záber zo súkromia. Zachytáva jej mužskú polovičku vo vani s jedným z ich detí. „Trošku oneskorene, ale všetko najlepšie ku Dňu otcov všetkým tým úžasným otcom okolo. A špeciálne tomuto jednému,“ napísala Pataky k záberu, na ktorom má Hemsworth bradu z peny a kúpe sa spoločne so synom Tristanom.

Štyridsaťštyriročná Pataky sa len nedávno vyjadrila na margo vzťahu s jedným z hollywoodskych sexidolov a predstaviteľom filmového Thora. Podľa nej je prekvapujúce, že si ľudia myslia, že ich vzťah je za každých okolností perfektný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A little late, but happy Father’s Day to all the amazing dads out there. specially to this one @chrishemsworth

Príspevok, ktorý zdieľa Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential),

„V žiadnom prípade. Boli sme hore aj dolu a na vzťahu musíme neustále pracovať. Myslím si, že o tom vzťah je – konštatná práca. Nie je to jednoduché,“ vyhlásila pre portál Body+soul. Práve vďaka trápeniam a chvíľam, keď nie je všetko ideálne, sa však Patakyovej zdá, že jej vzťah s manželom je silnejší než v začiatkoch. „Na všetko sa snažím pozerať pozitívne,“ komentovala tiež.

Chris Hemsworth by sa mal objaviť vo štvrtom pokračovaní príbehu o Thorovi, ktorý dostal podtitul Love & Thunder. Tentoraz sa vraj tvorcovia plánujú viac sústrediť na ženskú postavu v podaní Natalie Portmanovej. Pre pandémiu koronavírusu však zatiaľ štart nakrúcania odložili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Instagram #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...