Sladké tajomstvo princeznej Beatrice? Objavila sa v Londýne a vlna špekulácii sa spustila

Britská princezná Beatrice je už pár týždňov vydatou pani.

11.09.2020 00:00
Beatrice Foto: ,
Svadobná fotografie princeznej Beatrice a jej manžela Edoarda Mapelliho Mozziho.
debata

Po tajnej svadbe, ktorá sa konala 17. júla v Kráľovskej kaplnke všetkých svätých na hrade Windsor a zúčastnilo sa jej 20 hostí, sa stala vnučka kráľovnej Alžbety II. manželkou realitného magnáta Edoarda Mapelliho Mozziho.

32-ročná princezná sa od svadby na verejnosti neobjavila. Spolu s manželom absolvovala v lete svadobnú cestu, zaľúbenci si dopriali výlet malým autom do Francúzska. Paparazzi zachytili Beatrice až teraz – priamo v Londýne. A fotografie okamžite spustili vlnu špekulácií. Dôvod? Princezná Beatrice bola nakupovať v obchode s detskými vecami.

Na záberoch, ktoré zverejnil „Mail Online“ nesie v ruke tašku z obchodu "The White Company for Children“. Pred obchod ju priviezol jej manžel, ktorý ju istý čas čakal v aute, do ktorého už sympatická princezná nastúpila aj s nákupom.

Presný obsah tašky Beatrice však zostal tajomstvom – preto tie špekulácie – čaká čerstvá manželka svoje prvé dieťatko alebo ide o darčeky pre dieťa niekoho iného? Zatiaľ, čo pre Beatrice by išlo o jej prvého potomka, jej manžel už jedno dieťa má, 4-ročného syna Wolfieho. Jeho mamou je americká architektka Dara Huang (37), s ktorou sa v roku 2018 rozišiel.

Princezná Beatrice a Mapelli Mozzi, ktorý je niekoľkoročným priateľom jej rodiny, tvoria pár od jesene 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Beatrice

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...