Taká krásavica! Dcéra Witherspoonovej oslávila 21, jej úsmev vás dostane

Oscarom ovenčená Reese Witherspoon je trojnásobnou mamou.

11.09.2020 00:00
debata

Už má 21! Ava Phillippe je takmer dokonalou mladšou kópiou svojej Oscarom ovenčenej mamy, Reese Witherspoonovej (44). Spoločnou zverejnenou fotografiou oslávila na Instagrame jej narodeniny slávna herečka.

„Wow! Ako je možné, že toto malé dievčatko má 21 rokov? Všetko najlepšie k narodeninám môjho malého dievčatka, z ktorého sa stala neuveriteľná mladá žena. Jej láskavosť, súcit a obrovské srdce ma neprestanú udivovať. Ava, nie je dosť slov na to, aby som opísala, aká som hrdá na všetko, čo si už dokázala,“ napísala okrem iného k zverejneným záberom herečka. Prvá fotografia je zo súčasnosti, nasledujúca zobrazuje Avu ako malé dievčatko.

Práve na prvom zábere je podobnosť dcéry a mamy priam do očí bijúca. Identické vlasy a takmer rovnaký úsmev oboch žien robia svoje, čo si všimlo aj mnoho fanúšikov oscarovej hviezdy.

Otcom Avy je herec Ryan Phillipe. Manželom Witherspoonovej bol v rokoch 1999 až 2008 a okrem Avy mali spolu aj syna Deacona. S druhým manželom, s Jimom Tothom, má Witherspoon ešte 8-ročného syna Tennesseho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherpsoon

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...