Ďalší súboj o deti? Pitt a Jolie sú vraj opäť na nože, Maddox už otca zavrhol

Snažili sa vraj spolu vychádzať čo najlepšie, ale to je už minulosť. O Angeline Jolieovej a Bradovi Pittovi to tvrdí aspoň americký magazín US Weekly.

14.09.2020 00:00
Brad Pitt Foto:
Brad Pitt na archívnom zábere.
debata

Podľa jeho informácií sa slávny hollywoodsky pár, ktorého rozvod pred pár rokmi spôsobil obrovský rozruch na verejnosti, rozhodol ukončiť rodinnú terapiu pod vedením psychológa. Dôvodom má byť fakt, že každý z expartnerov chce na súde bojovať o zverenie starostlivosti o deti.

Doteraz ťahal za kratší koniec Brad Pitt, ktorý sa s deťmi vídal výrazne menej a vždy za asistencie samotnej Jolieovej alebo poverenej osoby. Situácia vyzerala priaznivejšie ešte v lete, no najnovší vývoj vraj napovedá, že medzi expartnermi a rodičmi šiestich detí znovu došlo k nezhodám.

Podľa zdrojov, ktoré cituje US Weekly, by práve Brad Pitt chcel mať zákonom odobrené zlepšené podmienky a časové možnosti na chvíle so svojimi deťmi. Údajne by chcel mať rozdelenú rodičovskú starostlivosť presne 50 na 50. To je však pre Angelinu Jolieovú neprípustné, tvrdia médiá.

Najstarší syn Maddox sa môže rozhodnúť dobrovoľne, keďže má už 19 rokov. US Weekly tvrdí, že so slávnym otcom úplne prerušil kontakt. Pitt ho však chce zachovať v prípade zvyšných päť detí, z ktorých tri sú jeho biologickými potomkami a dve adoptívnymi deťmi.

Ako píše britský Daily Mail, herečka Angelina Jolie by vraj bola možno ochotná deliť sa o rodičovskú starostlivosť na polovicu, no má jednu zásadnú podmienku. Nechce, aby deti žili v Los Angeles. V hre mala byť Veľká Británia. S tým však nesúhlasí Pitt, ktorý žije a tvorí práve v „meste anjelov“ a o sťahovaní do Európy neuvažuje. Ako celý prípad dopadne, však ukáže len čas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #starostlivosť

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...