Dcéra Heidi Klumovej sa konečne ukázala svetu... Ale pozor, má to háčik!

Aktívna na sociálnych médiách je modelka a televízna hviezda Heidi Klum aj za troch. Ale možno už čoskoro sa jej konkurenciou stane aj najstaršia dcéra Leni.

14.09.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

!!

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Klum (@leniklum),

Nemecká rodáčka mala svoje prvé dieťa s Flaviom Briatorem. Čas letí rýchlo a málokto by možno povedal, že z Leni je dnes už príťažlivá mladá dáma. V máji tohto roka oslávila šestnáste narodeniny a len pár mesiacov predtým sa prvýkrát objavila aj na Instagrame.

O tom, že narozdiel od slávnej mamy nie je až taká zdieľna, svedčali jej príspevky, v ktorých sa vôbec neukazovala pred objektívom. Hoci pred časom pridala momentky zo svojho prvého módneho fotenia, na čiernobielych snímkach jej do tváre nevidieť. Podobne sú kompozične robené aj ďalšie fotografie. A aj posledné zábery paparazzov na Klumovej dcéru sú staré už niekoľko rokov. Prvú výnimku urobila Leni Klum uplynulý týždeň vo štvrtok, keď na svoj instagramový profil pridala fotku pózujúc pred zrkadlom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@derekkettela

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Klum (@leniklum),

Hoci titulky v bulvárnych médiách lákajú na to, že Leni „prvýkrát ukázala svoju tvár“, nie je to tak celkom pravda. Tínedžerka, ktorej adoptívnym otcom je spevák Seal, sa totiž odfotila s ochranným rúškom na tvári. Aj takto zamaskovaná však dáva tušiť, že po prominentnej mame podedila toho viac ako dosť – plavé vlasy aj krásne oči.

Deti Heidi Klumovej, ktorých má dohromady štyri, sa vo všeobecnosti snažia vyhýbať medializácii. Nevedno, či ide aj o rozhodnutie rodičov, ktorí ich chcú uchrániť pred záujmom verejnosti. Len nedávno sa však pretriasalo v médiách, že naoko ideálny vzťah exmanželov Seala a Heidi dostáva zabrať, pretože Klum sa chcela s deťmi dočasne presídliť do Nemecka. Sealovi sa také rozhodnutie nepozdáva, pretože by vraj tak prišiel o kontakt s deťmi, keďže žije v USA. Heidi mu však úder vrátila a poukázala na to, že sa o svojich potomkov príliš nezaujíma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Heidi Klum #Leni

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....