George a Charlotte sa vrátili do školy! Každý rodič si vydýchne, žartuje princ William

Princ William a vojvodkyňa Kate sú trojnásobnými rodičmi. Počas pandémie, podobne, ako iní rodičia, museli aj oni svoje ratolesti vzdelávať v domácom prostredí.

13.09.2020 14:00
vojvodkyňa kate Foto: ,
Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzahjú do školy Thomas's Battersea v Londýne - archívny záber.
debata

Thomas's School v obvode Battersea, ktorú navštevovali princ George a princezná Charlotte, v marci svoje brány zatvorila. Teraz je opäť otvorená. Kráľovským rodičom tak povinnosť vyučovať svoje ratolesti doma odpadla – George a Charlotte opäť chodia do školy.

Princ William (38) počas týždňa navštívil policajnú stanicu v Belfaste, aby sa tam poďakoval policajtom za ich prácu počas pandémie. Ako píše magazín Hello, potvrdil tak informáciu, že dve ich deti začali opäť chodiť do školy. „Myslím si, že každý rodič si vydýchne, že sa škola opäť začala,“ povedal počas rozhovoru s policajtmi a dodal: „Päť mesiacov, no, bolo to úžasné, ale naozaj dlhé obdobie.“

Už pred časom v podcaste „The Peter Crouch Podcast“ opísal, že domáce vzdelávanie si vyžaduje veľkú dávku rodičovskej trpezlivosti, ktorá mu občas chýbala. Zároveň priznal, že vyučovanie matematiky mu robilo takisto problém. „Trochu som sa hanbil za svoje matematické vedomosti. Veď som nevedel matematiku pre druhý ročník,“ dodal so smiechom."

Obe ratolesti kráľovského páru navštevujú Thomas's School v obvode Battersea, ktorá sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci. Za ročné štúdium na tejto škole kráľovskí rodičia platia 19 000 libier. Školu navštevuje približne 560 detí vo veku od štyroch do 13 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....