Ani vojvodkyni Kate, ani Camille! Meghan mala pocit, že na nej nezáleží nikomu

Izolovaná, bez pomoci či pochopenia. A hoci sa vojvodkyňa Camilla snažila, pre Meghan to bolo málo.

14.09.2020 00:00
Meghan Foto: ,
Meghan počas udeľovania Endeavour Fund Awards.
debata

Dobrá rada od vojvodkyne Camilly pre nového člena v kráľovskej rodine – aké milé. Vojvodkyňa Meghan však jej podporu až tak veľmi nevnímala, vyjadrila sa jej kamarátka pre Daily Mail.

Je známe, že 39-ročná Meghan vychádzala na začiatku vzťahu s princom Harrym s jeho otcom, princom Charlesom, výborne. Darilo s sa im budovať pekný vzťah, čoho dôkazom je aj fakt, že to bol práve Charles, kto ju odviedol pred oltár, keď si na hrade Windsor brala za manžela princa Harryho.

Spočiatku mala Meghan spriaznenú dušu aj vo vojvodkyni Camille. Tá ju pozývala na obedy vo dvojici a povzbudzovala ju v tom, aby sa dokázala odosobniť od negatívnych článkov v médiách. S tým mala práve Camilla v minulosti svoje skúsenosti. Manželke princa Harryho prízvukovala, ako píše Daily Mail, aby sa sústredila na pozitívne aspekty svojej novej pozície v kráľovskej rodine.

„Meghan bola Camille spočiatku veľmi vďačná, počúvala ju a pochopila, že je skutočne ťažké vstúpiť do kráľovskej rodiny z ‚normálneho‘ sveta,“ píše spomínaný denník. „Camilla bola veľmi citlivá smerom k Meghan a podporovala ju aj dobrými radami.“

Zdá sa však, že podporu Camilly videla Meghan inak. Ako sa píše v knihe „Finding Freedom: Meghan and Harry and the Making of a Modern Royal Family“, manželka princa Harryho sa podľa nej jasne vyjadrila, že kráľovskom paláci necítila primeranú podporu ani od vojvodkyne Kate, ani od svojich svokrovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...