Justin Bieber a krásna Hailey oslávili druhé výročie sobáša! Ako?

Spevák Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin si pred dvoma rokmi povedali svoje áno.

15.09.2020 00:00
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin... Foto: ,
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin.
debata

Párik sa v júli 2018 nečakane zasnúbil po krátkom randení na Bahamách, 13. septembra sa potom tajne zosobášili na radnici v New Yorku. Aktuálne na svojom Instagrame zverejnil kanadský rodák krátke video, na ktorom je zachytená jeho krásna manželka a k nemu napísal: „Dnes sú to dva roky.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2 years today @haileybieber .. xoxo

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Hailey Bieber, rodená Baldwin, zasa zverejnila fotografiu z pikniku. Je tak celkom možné, že druhé výročie sobáša oslávili zaľúbenci práve piknikom v prírode.

Bieber, ktorý v minulosti tvoril pár so speváčkou Selenou Gomezovou, sa pred oltár s vychytenou modelkou Hailey Baldwinovou poponáhľal. Niet sa čomu čudovať. Postavička ako lusk a k tomu neuveriteľne fotogenická tvár jej v roku 2017 vyniesli titul najsexi ženy sveta podľa magazínu Maxim. Na Instagrame ju sleduje 29 miliónov ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

picnic lady

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber),

Hailey Bieber, rodená Baldwin, je dcérou herca Stephena Baldwina. Justin Bieber pred časom priznal, že na svoju krásnu manželku v minulosti žiarlil. Pri pohľade na ňu sa veru niet čomu čudovať. "Bolo viac vecí, na ktorých som musel pracovať. Jedna vec bolo odpustenie. Žiarlivosť bola ďalšia. Neistoty, ktoré som si ani neuvedomoval predtým, než som s ňou začal žiť. Viem, že v mojom živote bolo veľa vecí, slepých miest, o ktorých som predtým ani nevedel,“ opísal Justin Bieber nedávno v relácii "The Biebers on Watch“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Hailey Baldwin

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...