Trapas aj nezdvorilosť! Vlna kritiky na hlavu Williama a Kate kvôli Harryho narodeninám

V utorok, 15. septembra, oslávil britský princ Harry 36. narodeniny.

16.09.2020 00:00
debata (4)

Mladší syn princa Charlesa a princeznej Diany, ktorý je šiestym v poradí v nástupníckej línii na britský kráľovský trón, má za sebou náročný rok. V januári spolu s manželkou, vojvodkyňou Meghan svetu oznámili, že sa túžia „odstrihnúť“ od kráľovskej rodiny. Koncom marca bol ich rázny a šokujúci krok dokončený – manželia opustili Britániu a za svoj nový domov si napokon zvolili kalifornskú Santa Barbaru.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today!

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Na svojho brata nezabudol s blahoželaním ani princ William spolu s manželkou, vojvodkyňou Kate. Ich želanie však okamžite spustilo vlnu špekulácií. Dôvod? „Želáme princovi Harrymu všetko najlepšie k dnešným narodeninám,“ napísali na Instagrame, ktorý sleduje vyše 11 miliónov ľudí, Kate a William. K blahoželaniu zároveň zverejnili aj fotografiu – na nej sú zachytení princovia Harry a William, spolu s vojvodkyňou Kate, ako bežia do cieľa počas charitatívneho podujatia na podporu duševného zdravia v Londýne. Záber pochádza z februára 2017. Fanúšikom kráľovskej rodiny, rovnako ako aj britským médiám okamžite udrel do očí fakt, že na zábere chýba vojvodkyňa Meghan.

Keďže vojvodkyňa Meghan je súčasťou života princa Harryho a matkou ich jediného syna Archieho, je tento krok zo strany Kate a Williama pre fanúšikov málo pochopiteľný a viacerí ho označili za nezdvorilý. „Naozaj to nie je najlepšia fotografia, ktorou sa želá všetko najlepšie k narodeninám,“ znel jeden z komentárov.

„Jednu osobu Kate a William úplne odignorovali,“ píše sa v ďalšom komentári. V podobnom duchu sa nesie množstvo ďalších.

Na nie práve najlepšie vzťahy medzi bratmi po príchode Meghan Markleovej do Londýna upozornila aj nedávno vydaná kniha s názvom „Finding Freedom: Meghan and Harry and the Making of a Modern Royal Family“, ktorá priniesla množstvo informácií o živote kráľovskej rodiny. Knihu však nikto z jej členov neautorizoval.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ Harry

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...