Práca v pekárni? Vojvodkyňa Kate žiarila aj počas nej! Nepotrebovala ani nové šaty

Vojvodkyňa Kate a princ William sa spoločne na verejnosti neobjavili od júla.

17.09.2020 00:00
kate Foto: ,
Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William, prišli do pekárne Beigel Bake.
debata (1)

Urobili tak až teraz. V Londýne navštívili podniky, ktoré počas pandémie robili všetko preto, aby pomohli ostatným. Kráľovský pár prišiel do pekárne v blízkosti London Bridge, kde si vyskúšal aj prácu pekárov či predavačov pečiva. V pekárni Beigel Bake sa zdržali pomerne dlho a venovali sa nielen práci, ale aj rozhovorom so zamestnancami podniku.

Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William,... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
kate Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William, prišli do pekárne Beigel Bake.

Obaja, Kate aj William, mali po celý čas tváre prekryté rúškami. Napriek tomu im podaktorí v diskusii vyčítali, že nedodržiavali hygienické štandardy počas práce s pečivom.

38-ročná Kate prišla do pekárne v šatách značky Beulah London v hodnote 600 eur, ktoré sme už na nej videli aj v minulosti, napríklad sa v nich trojnásobná mama ukázala v máji, keď sa Britom prihovárala z domácej kancelárie. Dlhé vlasy jej padali rozpustené na plecia, počas práce mala na sebe aj červenú firemnú zásteru.

Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William,...
Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William,...
+2Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William,...

Počas víkendu si kráľovský pár vyslúžil kritiku na internete, keď prostredníctvom Instagramu zablahoželali k 36 narodeninám Harrymu. Dôvod? "Želáme princovi Harrymu všetko najlepšie k dnešným narodeninám,“ napísali na Instagrame, ktorý sleduje vyše 11 miliónov ľudí, Kate a William. K blahoželaniu zároveň zverejnili aj fotografiu – na nej sú zachytení princovia Harry a William, spolu s vojvodkyňou Kate, ako bežia do cieľa počas charitatívneho podujatia na podporu duševného zdravia v Londýne. Záber pochádza z februára 2017. Fanúšikom kráľovskej rodiny, rovnako ako aj britským médiám okamžite udrel do očí fakt, že na zábere chýba vojvodkyňa Meghan.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...