Bruško jej pristane! Vendula Svobodová sa už čoskoro dočká ako 48-ročná bábätka

Presne 1. mája sa Vendula Pizingerová Svobodová pochválila svojim fanúšikom na Instagrame skvelou novinkou - prezradila, že z nej bude opäť mama.

17.09.2020 09:30
debata

Od toho momentu sa pravidelne delí aj o zábery, na ktorých je vidieť, ako sa zväčšuje jej tehotenské bruško. Sympatická blondínka sa nevyhýba ani pracovným povinnostiam, ktoré sú zväčša spojené s nadačným fondom Kvapka nádeje, ktorého je riaditeľkou a jej poslaním je pomoc deťom trpiacim poruchou krvotvorby a nádorovými ochoreniami.

Vendula Pizingerová Svobodová v Zlíne počas... Foto: Profimedia
Vendula Pizingerová Svobodová Vendula Pizingerová Svobodová v Zlíne počas filmového festivalu.

Pred pár dňami sa objavila na Zlínskom filmovom festivale, kde už niekoľko rokov odhaľuje hviezdy detským hercom na Chodníku slávy. Tento rok tak urobila opäť, pred objektívmi sa usmievala po boku herca a režiséra Jiřího Mádla. V Zlíne mala 48-ročná budúca mamička na sebe letné biele šaty zdobené čipkou a pri pohľade zboku bolo vidieť, že termín pôrodu sa nezadržateľne blíži. Usmiata mamička vyzerala spokojne a naozaj šik počas odhaľovania hviezdy Jiřímu Mádlovi.

Vendula Pizingerová Svobodová má už syna Jakuba, ktorý sa narodil v manželstve s jej prvým mužom, hudobným skladateľom Karlom Svobodom, ktorý bol od nej starší o 33 rokov. Okrem Jakuba mali spolu manželia aj dcéru Klárku, ktorá prišla na svet v roku 1996. Tá ako dvojročná ochorela na leukémiu a v štyroch rokoch zomrela. Vendula Svobodová založila nadáciu Kvapka nádeje. Na jar 2005 sa narodil už spomínaný syn Jakub, v januári 2007 sa Svoboda na záhrade vily v Jevanoch zastrelil. O dva roky sa Vendula vydala za podnikateľa Patrika Auša, ich manželstvo však nevydržalo a rozviedli sa. V roku 2015 sa vydala tretíkrát, keď si zobrala o 16 rokov mladšieho Josefa Pizingera, syna svojej kamarátky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vendula Pizingerová Svobodová

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...