Veľký deň Cibulkovej Jakubka nemohol byť dokonalejší! Veď sa pozrite na foto z krstu

Ďalší výnimočný deň v živote čerstvých rodičov - Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru. Pokrstili ich Jakubka.

17.09.2020 11:37
debata (9)

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková sa 14. júna stala mamou. Svojmu manželovi, Michalovi Navarovi, porodila syna, ktorý dostal meno Jakub. Šťastní rodičia si užívajú novú etapu svojho života a o zábery s ich prvorodeným potomkom sa delia aj na Instagrame.

Urobili tak aj teraz, po krste ich Jakubka. Ten sa konal v bratislavskom Dóme sv. Martina, teda na mieste, kde si Cibulková a Navara v júli 2016 povedali svoje „áno“. Na túto skutočnosť upozornila aj čerstvá mama pri zverejnených záberoch z krstu.

Následne 31-ročná mamička ukázala fanúšikom na Instagrame, ktorých má vyše 500 000, aj miesto konania oslavy po krste v jednej z bratislavských reštaurácií pri Dunaji či samotnú výzdobu miesta oslavy. Tá sa niesla v slávnostnej bielej, ktorá bola pre túto príležitosť ako stvorená.

Dominika Cibulková je historicky najlepšia slovenská tenistka. V roku 2016 zvíťazila na Turnaji majsteriek, dva roky predtým sa prebojovala do finále Australian Open. V rebríčku WTA to dotiahla najvyššie na 4. miesto a vyrovnala sa tak Miloslavovi Mečířovi.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...