Hviezda Dynastie sa vydala! Bola z nej nádherná nevesta, tu sú jej šaty snov

Herečka Elizabeth Gillies (27) sa postavila pred oltár s hudobným producentom Michaelom Corcoranom (47).

18.09.2020 00:00
debata

Fanúšikovia novej verzie kedysi kultovej Dynastie poznajú herečku Elizabeth Gillies ako seriálovú Fallon Carringtonovú. V sérii žije búrlivým milostným životom, svadby a rozvody nevynímajúc. Jej osobný život je od toho televízneho celkom odlišný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Gillies (@lizgillz),

Svoju životnú lásku našla po boku hudobného producenta Michaela Corcorana (47), ktorému povedala „áno“ 8. augusta počas malého obradu na farme v New Jersey. Pôvodne sa zaľúbenci túžili zosobášiť v Atlante, ale koronakríza ich plány na veľkú svadbu plnú hostí zmarila. „Keď sme videli, aká je zlá situácia, svadbu sme preložili,“ povedala pred časom pre magazín Vogue a pokračovala: „Bolo by od nás nezodpovedné žiadať od ľudí, aby pricestovali na našu svadbu a riskovali tak svoje životy.“ Atlantu tak napokon vymenili za New Jersey.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

8•8•20

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Gillies (@lizgillz),

Na výbere svojej róby snov si však mladá nevesta nechala záležať. Na sebe mala hladké saténové šaty značky Britt Wood Designs, ktoré dotváral dlhý vintage závoj od návrhára Oscara de la Rentu. Na nohách mala obuté sandáliky Jimmy Choo. „Za tri roky pôsobenia v Dynastii som mala na sebe toľko okázalých svadobných šiat, že som vždy hovorila, že si na svoj svadobný deň oblečiem nejaké čierne,“ povedala Gillies. „Ale ako šiel čas, uvedomila som si, že môj vkus je v skutočnosti veľmi klasický a jednoduchý, takže moje šaty boli presne to, čo som hľadala,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Elizabeth Gillies

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....