Paparazzi v pozore! Meghan na ulici? To si len kamarátka vojvodkyne požičala jej look

Abigail Spencer patrí medzi najbližšie kamarátky vojvodkyne Meghan.

18.09.2020 11:49
debata

Herečka, ktorá sa objavila napríklad v seriáli Mad Men, si vyšla na prechádzku v looku, ktorý nápadne pripomínal štýl vojvodkyne Meghan. Olivovozelené šaty a čierne rozpustené vlasy urobili svoje – bolo by pomerne ľahké pomýliť si ju s 39-ročnou Meghan. Paparazzi v Los Angeles tak na chvíľu spozorneli.

Herečka Abigail Spencer na ulici v Brentwoode. Foto: Profimedia
Abigail Spencer Herečka Abigail Spencer na ulici v Brentwoode.

Počas prechádzky v Brentwoode bola herečka neprehliadnuteľná, a to aj napriek tomu, že tvár jej zakrývalo veľké rúško. Šaty v zelenom odtieni bez rukávov, v páse previazané opaskom, boli trendovým kúskom a lá Meghan. Na ramene jej navyše visela hnedá semišová kabelka ozdobená strapcami.

Abigail Spencer je dlhoročnou kamarátkou manželky princa Harryho, v roku 2018 dostala pozvánku na kráľovskú svadbu, ktorá sa konala vo Windsore. Zúčastnila sa aj na prepychovej baby-shower párty, ktorú kamarátky vojvodkyne Meghan usporiadali v New Yorku.

Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka... Foto: SITA/AP, POOL
Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu. Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu.

Ako informuje Daily Mail, herečky sa spoznali na konkurze do seriálu Kravaťáci, v ktorom Meghan hrala aj v období, kedy sa spoznala s princom Harrym. Herečky si padli do oka a od toho obdobia sú z nich kamarátky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Abigail Spencer

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...