To si pozrite! Brad, vždy si bol taký sexi, prídeš ku mne?, pozýva Aniston Pitta

Ak patríte k fanúšikom niekdajších manželov Pitta a Anistonovej, tak sa pobavíte.

19.09.2020 00:00
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode.
debata

Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (51) sa opäť spojili. Išlo o dobrú vec a tak sa dali dohromady cez zoom. Postaral sa o to charitatívny projekt ich hollywoodskeho kolegu Seana Penna (60) – živý prenos cez zoom, počas ktorého mnohé hviezdy naživo a spoločne čítali dialógy postáv z kultovej komédie z roku 1982 – Zlaté časy na Ridgemonte. Ide o film, v ktorom si zahral hlavnú rolu práve Sean Penn a v Amerike sa desaťročia teší ohromnej popularite.

Zvlášť jedna scéna sa stretla so záujmom fanúšikov. Linda Barrett (Aniston) a Brad Hamilton (Brad Pitt) v nej flirtujú. Aniston alias Linda okrem iného povedala: „Ahoj, Brad, vieš, aký si bol pre mňa vždy roztomilý. Si taký sexi. Prídeš ku mne?“ Fanúšikovia na Internete následne písali, akú radosť im spojenie tejto dvojice urobilo.

Podujatie, ktoré sa konalo pod hlavičkou charitatívnej organizácie CORE, okrem nich podporili aj Shia LaBeouf, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmel, John Legend, Henry Golding, Dane Cook a Sean Penn. Ako uvádza organizácia, všetky výnosy budú smerovať na boj s covidom-19. Organizáciu Core spoluzaložil po ničivom zemetrasení na Haiti v roku 2010 práve Sean Penn.

Scénka Anistonovej a Pitta sa začína v 37 minúte, pozrite si ju:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....