Krásna Natália Germáni ako princezná v novej rozprávke! Zaspievala si aj v titulnej skladbe

Tereza Mašková nahrala titulnú pieseň k novej českej fantasy rozprávke Princezna zakletá v čase. Skladba sa volá Tam za řekou a s Maškovou ju naspievali aj herci vrátane predstaviteľov princa a princeznej Marek Lambora a Natália Germáni.

19.09.2020 00:00
Hotel, seriál Hotel, natalia germani, natália... Foto:
Natalia Germani.
debata

Hudbu aj text napísal autor filmovej hudby k rozprávke Lukáš Daniel Pařík. "Spoluprácu s Terkou Maškovou som si dosť vysníval, je to famózna speváčka s jedinečným cítením. Tak ako celý film, aj prístup k titulnej piesni považujem za originálny. Má totiž dve verzie, jednu s temným filmovým orchestrom, ktorá zaznie priamo vo filme, kde ju spieva Eliška Křenková ako alchymistka Amélia, a potom druhú verziu s Terkou, Marekom, Natálkou a ostatnými hercami. Z výsledku mám vážne radosť,“ uviedol pre médiá Pařík.

"Bola to skvelá spolupráca a poznala som partiu úžasných ľudí. Pesnička k filmu je pre mňa niečo nové. Rovnako ako rozprávka, ktorá sa mi veľmi páči. Vo svojom poňatí a fantasy zameraní je na našej filmovej scéne nová. Verím, že sa bude divákom páčiť a prinesie im radosť. Ako dieťa som snívala o tom zahrať si v rozprávke. Teraz sa mi to svojím spôsobom splnilo,“ dodala Mašková.

Nová česká fantasy rozprávka režiséra Petra Kubíka Princezna zakletá v čase mala premiéru v českých kinách 17. septembra, presne pol roka po prvej plánovanej premiére v marci zrušenej pre pandémiu nového koronavírusu. Hrajú v nej Marek Lambora, Natália Germáni, Eliška Křenkova, Jana Révai, Roman Zach, Veronika Freimanová, Simona Zmrzlá, Martin Dejdar a Martin Písařík.

debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Germáni

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....