Fakt kočka! Sestrička Svarinská zhodila rovnošatu a takto žiarila

Začiatkom septembra sa k divákom dostala tretia séria obľúbených Sestričiek.

20.09.2020 00:00
debata

Štvorica hlavných hrdiniek v podaní herečiek Dany Košickej, Anikó Vargovej, Kristíny Svarinskej a Kristíny Madárovej opäť rozohrala svoje osudy – v nemocnici aj mimo nej. Diváci Markízy sa počas novej sezóny dočkajú celkovo desiatich epizód.

Kristína Svarinská v seriáli Sestričky. Foto: TV Markíza
kristína svarinská, seriál sestričky, Kristína Svarinská v seriáli Sestričky.

Stálou súčasťou tímu je od prvej série aj Kristína Svarinská. 31-ročná herečka hrá rolu peknej sestričky Emy. Pred kamerami rieši problémy nielen v práci, ale pokúša sa nájsť aj šťastie a lásku v súkromí. Opäť sa rozohráva jej príbeh so seriálovým kolegom, ktorého stvárňuje Matúš Kvietik. Krásna hnedovláska dokázala v Sestričkách zaujať aj pikantnejšími scénami – v tých bol jej partnerom herec Braňo Deák.

Kristína Svarinská v Štúdiu  L+S na predstavení... Foto: Profimedia
Kristína Svarinská Kristína Svarinská v Štúdiu L+S na predstavení novinky Zajačik.

Problémy s láskou však rieši aj v divadelnej novinke Štúdia L+S s náznom Zajačik – v zúfalej komédii o láske, dozrievaní, čarovaní a šťastí, ktoré môže nečakane zazvoniť. V nej sú Svarinskej kolegami Zuzana Fialová, Zuzana Vačková, Marián Mitaš a Noël Czuczor. Svarinská v divadle počas predstavenia novinky žiarila rovnako, ako pred kamerami Sestričiek. Zelenú nemocničnú rovnošatu vymenila za čierne šaty, ku ktorým zvolila čierne tenisky. Výrazný rúž na perách, široký úsmev a rozpustená hriva – je jasné, prečo Kristína Svarinská patrí k našim najkrajším herečkám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #sestričky

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...