Je ťažké byť mladým otcom v starom tele, priznáva 60-ročný Hugh Grant

Modrooký fešák, ktorého asi najviac preslávila komédia Štyri svadby a jeden pohreb, sa pred pár dňami stal šesťdesiatnikom.

20.09.2020 00:00
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein. Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Eberstein.
debata

V tomto veku spolu s manželkou, švédskou televíznou producentkou Annou Ebersteinovou, vychovávajú tri deti. Celkovo má rodený Londýnčan piatich potomkov, dve deti, syna a dcéru, mu porodila jeho bývalá partnerka, Tinglan Hong. Eberteinovú si v roku 2018 dovtedy zarytý starý mládenec zobral za manželku.

Grant je známy nielen svojím plachým úsmevom, ale aj zmyslom pre ironický humor. A v tomto ohľade nešetrí ani seba. Ako opísal pre Daily Mail, mať päť malých detí v jeho veku je náročné. „Je vyčerpávajúce byť mladým otcom v starom tele,“ opísal herec s úsmevom a dodal: „Ak je v dome päť malých detí, nemôžete vylihovať v posteli s opicou po prehýrenej noci,“ dodal.

Sympatický šesťdesiatnik je dnes vďačný aj za to, že ho jeho deti ho „zachránili“ a zabránili mu byť "nepríjemným, starým, na golfe závislým starým mládencom“. Ako priznal, ľudia ho občas chvália za to, akým dobrým hercom sa stal za posledných 10 rokov. „Niekedy si myslím, že to môže byť kvôli deťom,“ opísal pyšný otec.

Milovník golfu a drahých športových áut prežil 13 rokov po boku modelky a herečky Liz Hurleyovej (je aj jedným z krstných rodičov jej syna Damiana). Vzťah však skončil v roku 2000 a značne mu ublížil Grantov škandál s prostitútkou, s ktorou bol pristihnutý v aute pri orálnom sexe. Grant bol v tejto veci dokonca obvinený z mravného pohoršovania, dostal pokutu a dvojročnú podmienku.

Rok 1995: Herec Hugh Grant na návšteve v...
Rok 1995: Legendárny záber Hugha Granta po...
+24Rok 1997: Hugh Grant a jeho priateľka - herečka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Grant

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...