Ďalšie bábätko na ceste! Mamou sa stane krásna moderátorka JOJ-ky

Niekdajšia modelka Soňa Skoncová svojim fanúšikom na Instagrame prezradila sladké tajomstvo. O pár mesiacov sa z nej stane mama.

20.09.2020 11:00
Moderátorka Soňa Skoncová so svojím partnerom. Foto:
Moderátorka Soňa Skoncová so svojím partnerom.
debata

33-ročná moderátorka jojkárskej relácie Topstar spolu s jej snúbencom očakávajú narodenie prvého spoločného potomka. „Prežívame jedno z najkrajších období nášho života. Neskutočne sa už na teba tešíme. Budú z nás rodičia,“ napísala k zverejnenému záberu na Instagrame, na ktorom jej snúbenec drží bruško. Ako zároveň napísala, s partnerom Robom Reisom sú spolu už osemnásť rokov.

V uplynulých mesiacoch sa v slovenskom šoubiznise s bábätkami doslova „roztrhlo vrece“. Koncom júla sa tretieho potomka, syna Rubena, dočkala speváčka Mária Čírová. Monika Bagárová sa stala po prvý raz mamou v máji, na svet priviedla dcérku Rumiu. Počas rovnakého mesiaca, len o niekoľko dní skôr, sa dcérky dočkala aj Ivana Gáborík, manželovi porodila dcérku Bellu. Otcom dcérky Márie sa stal aj hudobník Ondrej Kandráč.

V máji sa dcérky dočkali aj známi manželia, moderátorka Erika Judínyová a zabávač Štefan Skrúcaný. Dlhoročná tvár Markízy sa dcérky Elly dočkala ako 49-ročná. V tom istom období sa trojnásobnou mamou stala aj česká modelka Alena Šeredová (42), ktorá takisto priviedla na svet po dvoch synoch dcérku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Soňa Skoncová

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...