Nevesta ako z reklamy! Slávna Holanďanka Sylvie Meis sa konečne dočkala svadby

Hoci svadbu o niekoľko mesiacov odložila, počas víkendu sa 42-ročná moderátorka Sylvie Meis predsa len dočkala.

21.09.2020 00:00
debata (1)

Modelka a moderátorka Sylvie Meis sa ako 42-ročná počas víkendu opäť obliekla do bieleho. A hoci musela svoju svadbu pre koronavírus odložiť, teraz si ju konečne vychutnala v romantickej Florencii.

Moderátorka Sylvie Meis si počas víkendu... Foto: Profimedia
Sylvie Meis Moderátorka Sylvie Meis si počas víkendu zobrala za manžela Niclasa Castella.

Ako informuje nemecký magazín Gala, svadba sa konala 2 kilometre od centra Florencie, v 5-hviezdičkovom hoteli „Villa Cora“. Krásna blondínka mala na sebe model svadobných šiat značky Galia Lahav. O tejto voľbe informovala už dávnejšie aj svojich fanúšikov na Instagrame. Na svadbu bolo pozvaných 70 hostí a po obrade nasledovala párty s 5-chodovým menu.

So snúbencom, umelcom Niclasom Castellom (41), si chceli svoje „áno“ vymeniť už počas jari. Párik zasnúbenie oficiálne potvrdil v októbri 2019, žiadosti o ruku sa pekná moderátorka dočkala v Los Angeles. O plánovanej svadbe pred časom pre povedala magazín Gala: „Nepôjde o žiadny šoubizový cirkus. Plánujeme zopár skvelých, pohodových dní s rodinou a priateľmi. V úzkom kruhu ľudí, v záplave slnečných lúčov.“ A to sa jej podarilo, pred oltár ju doviedol jej brat Daniel.

Pre známu Holanďanku, ktorá sa okrem iného preslávila v nemeckej verzii moderovaním programu „Let's Dance“, to bola v poradí druhá svadba. V roku 2005 povedala „áno“ slávnemu holandskému futbalistovi Rafaelovi Van Der Vaartovi. Z ich manželstva pochádza syn Damian (13). Sledované manželstvo sa rozpadlo aj pre neveru sexi blondínky, ku ktorej sa neskôr verejne priznala. Pár sa rozviedol v roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Sylvie Meis

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....