Michelle Hunziker ráno po prebudení? Veselý retro účes a tvár vysokoškoláčky

V januári oslávi slávna rodená Švajčiarka, moderátorka Michelle Hunziker , 44. narodeniny.

22.09.2020 00:00
debata

O tom, že aj po štyridsiatke vyzerá stále na jednotku, niet pochýb. Na červených kobercoch je slávna blondínka vždy tip-top upravená a celkom zaslúžene priťahuje pohľady mužov všetkých vekových kategórií. Ako však vyzerá priamo po prebudení? Má od hviezdy premiér ďaleko?

Tí, čo hádali, že áno, sa kruto mýlia. Trojnásobná mama aktuálne pre svojich fanúšikov zverejnila záber tesne po prebudení. Jej krásna tvár vyzerá tak, ako kedykoľvek inokedy – bez chybičky. Do očí bije len jej ranný účes – hustá hriva peknej moderátorky vyzerá byť trocha viac nepoddajná. A tak si pri fotografii Hunziker aj zažartovala: „Vyzerám, akoby som prišla z nejakého filmu osemdesiatych rokov,“ napísala pekná Hunziker pre svojich fanúšikov, ktorých má takmer 5 miliónov. Fanúšikovia jej dokonca pod záberom písali, že bez mejkapu pôsobí dokonca mladšie. Ak k tomu pridá aj zábery v bikinách – jej vek by uhádol málokto.

Hunziker je trojnásobnou mamou – okrem dvoch malých dcér, ktoré vychováva s manželom, Tomasom Trussardim, má slávna blondínka aj dospelú dcéru Auroru (23), ktorej otcom je taliansky spevák Eros Ramazzotti. S ním žila v manželstve v rokoch 1998 až 2002. Aj on vychováva s modelkou Maricou Pellegrinelli dve menšie deti – synov Raffaela (7) a Gabria (3). Oženil sa s ňou v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Hunziker

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...