Lady Gaga nenávidela klavír a chcela sa zabiť. Už sa mám opäť rada, vraví

Pred kamerami a objektívmi pôsobí akoby bola zrodená pre slávu a šoubiznis. Speváčka a herečka Lady Gaga však v nedávnom rozhovore uviedla, že jej šoubiznisové "alter ego" je jej najväčší nepriateľ.

22.09.2020 00:00
Lady Gaga Foto: ,
Lady Gaga na archívnom zábere.
debata

„Boli chvíle, keď som to chcela úplne vzdať, nenávidela som byť slávna. Neznášala som byť hviezda. Cítila som sa vyčerpaná a použitá,“ uviedla v rozhovore pre reláciu Sunday Morning. „Neviem, ako by som to vysvetlila. Šla som okolo môjho klavíra a myslela si, že mi zničilo život. V tom čase som mu hovorila, to vďaka tebe som Lady Gaga. Môj najväčší nepriateľ je Lady Gaga,“ opísala situáciu pred štartom nahrávania albumu Chromatica.

„Teraz nevieš ísť ani do potravín. Ak ideš na večeru s rodinou, niekto sa vždy pristaví pri stole, nemôžeš mať ani večeru s rodinou bez toho, aby to nebolo len o tebe. Vždy je to len o tebe. Celý čas je to len o tebe. A tvojich outfitoch,“ pokračovala v opisovaní svojich pocitov Gaga.

Americká rodáčka s talianskymi koreňmi však tiež dodala, že už sa na svet pozerá pozitívnejšie a našla energiu aj chuť pokračovať ďalej. „Prisahám na moje budúce nenarodené deti. Neviem prečo, ale musím pokračovať. Toto je to, čo musím robiť. Spievať, to musím. Lebo keď sa to tak vezme, hoci aj nechcem byť niekedy nažive, stále viem, ako napísať pesničku,“ komentovala Gaga, ktorá tiež priznala, že sa pohrávala s myšlienkou na samovraždu.

Pre moderátora Lee Cowana však tiež uviedla, že už prestala nenávidieť „Lady Gagu“. Našla som spôsob, ako sa opäť mať rada. Myslela som si, že sa to už nikdy nestane, ale dnes znovu milujem môj klavír, milujem samu seba," doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #rozhovor #mentálne zdravie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...