Smutné chvíle v Stalloneho rodine: Zomrela jeho slávna mama, mala 98 rokov

Svet ju poznal aj vďaka tomu, že sa často v spoločnosti objavovala po boku slávneho syna. Bola však tiež známou astrologičkou a venovala sa špiritizmu. Mama herca a režiséra Sylvestra Stalloneho zomrela vo veku 98 rokov.

22.09.2020 07:39
debata

Správa o úmrtí Jackie Stalloneovej priniesol portál TMZ.com, príčina smrti zatiaľ nie je určená. Stalloneho rodina úmrtie doposiaľ nekomentovala. Hoci Jackie Stallone bola už ženou v pokročilom veku, jej smrť predsa len prekvapila. Ešte počas pandémie totiž na svojom Instagrame zdieľala zábery z cvičenia vo fitness-centre. Stallone sa snažila udržiavať vo forme aj v pokročilom veku.

Okrem materstva a vzťahu so slávnym hercom a hrdinom hitov Rocky a Rambo si Jackie Stallone vydobyla slávu a popularitu už v 80-tych rokoch, keď sa stala jednou zo zakladateliek wrestlingového programu GLOW, v ktorom spolu zápasili ženy. Bola tiež jednou z manažériek wrestlingovej ženskej ligy.

V 90-tych rokoch sa začala zaujímať o astrológiu a jeden čas mala dokonca vlastný program v televízii, v ktorom radila divákom na telefóne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Taking it easy as usual #stallone #jackiestallone

Príspevok, ktorý zdieľa Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone),

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Jackie Stallone

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...