Chomisteková potvrdila vzťah so známym Čechom! Randil aj s Miss World

Ak sa niekto divil, prečo trávi toľko času v susednom Česku, teraz už možno bude poznať odpoveď. Slovenská modelka, bývalá kráľovná krásy a ex-riaditeľka súťaže Miss Karolína Chomisteková má v Česku partnera.

22.09.2020 10:11
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ #kitesurfing ‍♀️‍♂️

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Chomistekova (@karolinachomistek),

Portál Super.cz priniesol informácie o tom, že Chomisteková tvorí pár s Janem Kmochem – úspešným podnikateľom, ktorý nie je v českom šoubiznise neznámy.

Okrem toho, že ho často vídať v spoločnosti kamaráta – moderátora Leoša Mareša, má za sebou vzťahy aj s niekoľkými známymi ženami. V mninulosti napríklad tvoril pár s modelkou Klárou Medkovou, randil tiež s Taťánou Kuchařovou, dnes Gregor Brzobohatou, ktorá v minulosti získala titul Miss World, a spájali ho aj s Darou Rolins.

Tridsaosemročný Kmoch a príťažlivá Slovenka Chomisteková si v týchto dňoch užívali dovolenku v Grécku. „S Honzom tvoríme pár. Je to úžasný človek, ktorého rešpektujem a som rada, že mi prišiel do života,“ uviedla pre Super.cz brunetka.

Chomistekovú dlho nebolo vídať po boku partnera, čo mnohí pripisovali jej pracovnej vyťaženosti. Okrem aktivít so súťažou Miss Slovensko totiž často cestovala a predvádzala čo fotila aj za hranicami Slovenska. Pred pár mesiacmi sa nakoniec po niekoľkých rokoch porúčala z postu riaditeľky súťaže krásy. Na čele súťaže ju nahradil jej kamarát, módny dizajnér Michael Kováčik.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Instagram #Karolína Chomisteková #Jan Kmoch

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....