Kelly Clarkson prehovorila o rozvode: Chcem chrániť naše deti a ich srdcia

Len pred pár mesiacmi poriadne prekvapili správy o tom, že speváčka a moderátorka Kelly Clarkson sa ide rozvádzať. Jej na pohľad idylické manželstvo s Brandonom Blackstockom skrátka nevyšlo.

23.09.2020 00:00
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na... Foto: ,
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na zábere z januára 2020.
debata

Clarkson sa na túto tému sústredila aj počas premiéry nových epizód svojej vlastnej talk-šou, ktorá žne úspech medzi americkými divákmi. „Rozhodne som nečakala, že niečo také príde,“ uviedla v monológu pred divákmi na začiatku prvej epizódy novej série The Kelly Clarkson Show.

„To, s čím sa momentálne vyrovnávam, je ťažké. Pretože to nie je len o mojom srdci. Súčasťou celého stavu je veľa malých srdiečok. Máme štyri deti. Rozvod nie je nikdy jednoduchý. Obaja pochádzame z rozvedených rodín, takže je nám jasné, že najlepšiu vec, ktorú môžeme urobiť, je chrániť naše deti a ich malé srdcia,“ pokračovala pred kamerami Clarkson.

Podotkla, že zvyčajne býva veľmi otvorená a nemá problém vyjadrovať sa k akejkoľvek situácii. V prípade rozvodu však plánuje spraviť výnimku. „V tomto prípade možno poviem niečo sem-tam a niečo o tom, ako sa situácia dotýka mňa osobne. Ale ďalej pravdepodobne nepôjdem, pretože som veľmi ochranárska mama a moje deti sú na prvom mieste,“ komentovala Kelly Clarkson.

Zároveň však dodala, že o rozvodoch je nutné hovoriť, pretože na tom záleží. „Je to dôležité. Viem, že mnohí z vás sami doma si nanešťastie prešli niečím podobným, či už ako dieťa alebo vo vlastnom vzťahu. Mám pre vás pochopenie,“ doplnila ešte Kelly Clarkson, ktorá sa za Blackstocka vydávala v roku 2013. Dvojici sa narodila dcéra River a syn Remington. Ďalšie dve deti, dcéru Savannah a syna Setha má Blackstock z predchádzajúceho manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kelly Clarkson #talk-šou

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...