Jej snáď pandémia prospieva! Vojvodkyňa Kate vyzerá úžasne, Louisa nechala doma

Hoci svet sa stále nachádza uprostred pandémie vírusu covid-19 a to si vyberá daň v životoch mnohých rodín či jednotlivcov, britská vojvodkyňa Kate akoby krásnela zo dňa na deň.

23.09.2020 10:00
debata (2)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) v... Foto: SITA/AP, Jack Hill/The Times
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) v londýnskom Battersea Park na stretnutí s rodičmi, ktorých zasiahla pandemická kríza a ktorí si navzájom pomáhajú prostredníctvom organizácií ako Home-Start, National Childbirth Trust (NCT) či Mush.

Manželka princa Williama a matka troch detí sa v utorok popoludní stretla v londýnskom Battersea Park s rodičmi, ktorých život zasiahla pandémia a lockdown. Keďže Kate je ambasádorkou a podporovateľkou neziskových organizácií, ktoré pomáhajú rodinám v núdzi, vyrazila „do terénu“, aby sa s niektorými pozhovárala o aktuálnej situácii.

Nebolo možné nevšimnúť si, že trojnásobná mama pôsobila oddýchnuto, spokojne a veľmi príťažlivo. Tentoraz pritom volila aj veľmi ležérny outfit, spojenie jednoduchého topu, nohavíc a tenisky. Mamičky, ktoré sa s Kate stretli, boli údajne očarené, aká bezprostredná bola.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) v...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) v...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge v londýnskom...

Jedna z otázok prítomných rodičov vraj smerovala k faktu, prečo Kate so sebou nepriniesla najmladšieho potomka – princa Louisa. „Nepriniesla ho vraj kvôli fontáne, čo sa nachádza v parku. Vraj by ho musela neustále naháňať, aby do nej neskákal,“ uviedla pre The Sun jedna z mamičiek.

Ďalšia podotkla, že samotná Kate vraj veľmi oceňuje čas, ktorý musela s rodinou stráviť v karanténe pred pár mesiacmi. „Dostala extra čas, ktorý mohla stráviť so svojou rodinou a to vníma pozitívne,“ citovali médiá ďalšiu z mamičiek.

Vojvodkyňa Kate s manželom Williamom patrili k najčinorodejším členom britskej kráľovskej rodiny a pred štartom koronakrízy absolvovali viac ako stovku oficiálnych verejných podujatí ročne. Pre aktuálnu situáciu sa ich povinnosti na verejnosti výrazne zredukovali, obaja členovia kráľovskej rodiny sa viac sústreďuje na prácu z domu a pomoc neziskovým organizáciam prostredníctvom emailov či telefonátov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #rodičia #stretnutie #pandémia #koronakríza

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....