Sylvie Meis si medové týždne užíva na ostrove, kde si luxusnú svadbu dopriala slávna Nemka

Zdá sa, že taliansky ostrov Capri sa medzi celebritnými nevestami teší značnej obľube.

24.09.2020 00:00
debata

Práve naň totiž zamierila modelka a moderátorka Sylvie Meis, holandská rodáčka, ktorá sa počas uplynulého víkendu opäť obliekla do bieleho a svadbu si vychutnala v romantickej Florencii. Svadba sa konala 2 kilometre od centra Florencie, v 5-hviezdičkovom hoteli „Villa Cora“ a zúčastnilo sa na nej 70 hostí.

Spolu s manželom, Niclasom Castellom (42), si už dvojica vychutnáva medové týždne. Ako informuje magazín Bunte, najskôr sa zastavili v Neapole, odkiaľ vyrazili na ostrov Capri, ktorí leží v blízkosti tohto mesta. Capri je známy svojimi krásnymi plážami, ale aj superluxusnými hotelmi a jachtami, ktoré ponúka návštevníkom.

Takmer presne pred rokom si Capri vybrala aj rodená Nemka Heidi Klum, ktorá si svadbu s Tomom Kaulitzom vychutnala práve tu. Oslavy ich svadby trvali celé 3 dni, kedy mladomanželia oslavovali spolu s pozvanými hosťami. Samotná svadba Klumovej sa konala na jachte nesúcej meno „Christina O“. 100 metrov dlhá jachta kedysi patrila slávnemu gréckemu boháčovi Aristotelovi Onassisovi a trávil na nej čas aj s jeho manželkou, Jackie Kennedy Onassisovou. Niekdajšiu kanadskú fregatu nechal Onassis v roku 1954 prestavať na jachtu, ktorá bola svojho času najluxusnejšou jachtou na svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Capri #Sylvie Meis

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...