Ranná káva naboso! Thor s manželkou na ceste z raňajok, zabudli sa obuť?

Posledné mesiace strávili takmer výlučne v Austrálii, ktorá je pre herca Chrisa Hemswortha rodnou krajinou. Napriek tomu ešte v okolí ich príbytku dokážu vzbudiť pozornosť.

26.09.2020 10:00
debata
Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na... Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na ceste z kaviarne Bayleaf v Byron Bay. Obaja naboso. Herecký pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky na ceste z kaviarne Bayleaf v Byron Bay. Obaja naboso.

Filmový hrdina a predstaviteľ komiksového superhrdinu Thora si pred pár dňami vyrazil s manželkou Elsou Pataky na raňajky do jedného z bistier v Byron Bay. Dvojica si síce možno chcela nerušene užívať pár momentov osamote a bez detí, nešlo to však celkom. Na ceste z kaviarne ich totiž pristavilo niekoľko fanúšikov so žiadosťou o fotografiu. Tridsaťsedemročný Hemsworth im však bez reptania a s úsmevom vyhovel.

Celú situáciu sledovali paparazzovia, ktorých pravdepodobne niekto na miesto privolal. Vďaka ich záberom je však tiež jasné, že slávna manželská dvojica si nerobí starosti s obuvou. Návštevu kaviarne Bayleaf totiž obaja absolvovali naboso a bez topánok potom odkráčali aj smerom k svojmu automobilu.

Robiť si žarty, či náhodou u Hemsworthovcov nemajú na topánky, by však bolo asi celkom nemiestne. Prostredný z trojice bratov, ktorí sa všetci venujú herectvu, totiž patrí medzi najlepšie platené mužské herecké hviezdy súčasnosti.

Nedávno sa tiež dostala na svetlo sveta informácia o predaji nehnuteľnosti v Malibu, ktorú Chris vlastní spoločne s mladším bratom Liamom a starším Lukom. Rodinné trio sa nádhernú usadlosť, moderne a luxusne vybavenú rozhodlo predať a ponúklo ju na trhu za 4,9 milióna dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....