Koniec veľkej lásky! Demi Lovato je znovu single, vraj ju len využíval

Aspoň podľa vyjadrení sa to zdalo byť ako láska storočia! Nuž, zásnuby trvali len dva mesiace. Speváčka Demi Lovato je opäť single.

25.09.2020 08:52
Speváčka Demi Lovato a herec a spevák Max... Foto: ,
Speváčka Demi Lovato a herec a spevák Max Ehrich na kombinácii záberov.
debata

Ako vo štvrtok informoval portál magazínu People, známa americká hviezda sa rozišla so svojím partnerom Maxom Ehrichom. Dvojica tiež zrušila svoje pomerne rýchle zasnúbenie, ktoré prebehlo pred zhruba dvoma mesiacmi, koncom júla tohto roka.

„Bolo to veľmi ťažké rozhodnutie, ale Demi a Max sa rozhodli ísť vlastnými cestami a sústrediť sa každý na vlasnú kariéru,“ citoval People zdroj zo speváčkinho okolia. „Jeden pre druhého majú len lásku a rešpekt a vždy budú s radosťou spomínať na chvíle, ktoré strávili spolu,“ komentoval zdroj.

Iba pred pár mesiacmi pritom Lovato tvrdila, že v Ehrichovi našla životného partnera, po akom vždy túžila. Dvojica pravidelne zdieľala momentky zo svojho súkromia na sociálnych sieťach. Tie zatiaľ na Instagrame zostali.

Napriek tomu však médiá tvrdia, že pravým dôvodom rozchodu je fakt, že Lovato prišla na to, že ju Ehrich len využíva. „Mala pocit, že ju požiadal o ruku iba preto, aby si zvýšil popularitu. Nedôverovala mu už viac,“ komentoval nemenovaný zdroj pre E!News.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Demi Lovato #Max Ehrich

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...