Láska zrodená v karanténe! Wilson ukázala priateľa, ktorého spoznala na diaľku

Posledné mesiace pútala pozornosť najmä svojou ambíciou a úspechmi pri zmene postavy. Herečka Rebel Wilson však športový úbor vymenila v Monaku za večernú róbu. A neprišla sama.

26.09.2020 00:00
debata
Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz... Foto: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz Collection a jej garde Jacob Busch na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health. Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz Collection a jej garde, nový priateľ Jacob Busch na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health.

Austrálska rodáčka sa na červenom koberci akcie Monte-Carlo Gala For Planetary Health objavila v spoločnosti Jacoba Buscha, ktorý je údajne jej novým partnerom. Busch je súčasťou slávnej dynastie Anheuser-Busch a v USA nie je rozhodne neznámy.

V minulosti Jacob Busch tvoril pár s jednou hrdiniek reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills, Adrienne Maloofovú. To mu prinieslo slušnú mieru pozornosti v americkom bulvári. Azda aj preto, že Maloof bola od neho o 28 rokov staršia.

Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii...
Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate...
+4Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a...

Ani po rozchode však Buscha zrejme tak skoro návrat do úzadia nečaká. Vzťah s populárnou herečkou a komičkou je dôvodom, aby sa o neho médiá ďalej zaujímali. Zaujímavý je pritom aj priebeh vzniku vzťahu Wilsonovej a pohľadného dediča z bohatej rodiny. Dvojica sa údajne stretla už minulý rok, keď Wilson nakrúcala v USA. Zostali v kontakte, no pandémia ich rozdelila na niekoľko mesiacov. Austrálska herečka totiž strávila obdobie karantény v rodnej krajine na južnej pologuli, kým Brusch bol v Spojených štátoch amerických.

Dvojica však zostala v kontakte po celý čas a práve počas karantény a online kontaktu sa vraj spoznali omnoho lepšie. Po skončení najprísnejších opatrení sa vraj konečne znovu stretli osobne. Okamžite to medzi nimi zaiskrilo a výsledkom je spoločná účasť na červenom koberci v Monaku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nový priateľ #gala #Rebel Wilson

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....