To je správa! Do britskej kráľovskej rodiny pribudne bábätko! Tehotná je...

Už začiatkom roka sa narodí ďalší člen britskej kráľovskej rodiny.

25.09.2020 11:06
debata (1)

Princezná Eugenie (30) je tehotná! S manželom Jackom Brooksbankom (34) sa správou popýšili na Instagrame. „Jej kráľovská výsosť, princezná Eugenie a pán Jack Brooksbank s potešením oznamujú, že začiatkom roka 2021 sa dočkajú potomka.“

Správu zverejnili na oficiálnom Instagrame kráľovskej rodiny, ale aj na tých vlastných. Eugenie k šťastnej novinke pridala aj fotografiu detských topánočiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jack and I are so excited for early 2021....

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie),

Vnučka kráľovnej Alžbety II. a jej dlhoročný priateľ Jack Brooksbank sa zosobášili v októbri 2018 na Na Windsorskom zámku. Na obrade sa zúčastnili takmer všetci členovia britskej kráľovskej rodiny. Snúbenci si do kaplnky Kaplnky svätého Juraja pozvali 850 hostí. Na tom istom mieste sa zosobášili aj princ Harry s americkou herečkou Meghan Markleovou. Svadobný obrad viedol windsorský dekan David Conner. Počas obradu mladomanželom zaspieval Andrea Bocelli a hudobný sprievod na sobáši dotvorili aj členovia Royal Philharmonic Orchestra.

Princezná Eugenie a Jack Brooksbank sa zoznámili pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky a zasnúbili sa v januári 2018 v Nikarague. Eugenie pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth. Princezná Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, druhého syna kráľovnej Alžbety II., a jeho bývalej manželky, vojvodkyne z Yorku Sarah Ferguson. Je desiata v línii následníctva na britský kráľovský trón. Princezná je patrónkou viacerých charitatívnych organizácií, ako napríklad Teenage Cancer Trust, European School of Osteopathy či Elephant Family.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...